Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Pintades nazis i de supremacia blanca a l'Ateneu Popular La Màquia de Gavà
08 ago 2013
A veure si us entereu del que es el feixisme. Començo a estar fart de gent tant dels indepes com dels anarcos que banalitzeu amb el tema. Demostrem una mica de consciència tots plegats. A l'enllaç de la notícia hi ha fotografies de les pintades que han aparegut aquesta nit.
La porta de l'Ateneu Popular La Màquia de Gavà ha aparegut avui amb una esvàstica pintada a la porta amb uns números de clara ideologia nazi i supremacia de la raça blanca. Fa uns dies van aparèixer altres pintades en un mur proper.

La creu gamada que han pintat aquest vespre va acompanya dels números 18, 14 i, 88. El 18 és AH (per ordre de l'alfabet) Adolf Hitler; el 88, HH, Heil Hitler; i el 14 són "Les catorze paraules" pronunciades per David Lane: "Hem d'assegurar l'existència del nostre poble i un futur per els nens blancs"."We must secure the existence of our people and a future for White children"

David Eden Lane, nascut a l'estat nord-americà d'Iowa l'any 1938 , va ser un líder supremacista blanc, escriptor i criminal, condemnat a 190 anys de presó, fundador del grup " The Order". Morí el 28 de maig de 2007a la presó federal de Terre Haute, Indiana.

Sotà l'esvàtica hi ha les sigles "RCDE O MUERTE" cosa que indicaria que els autors podrien ser membres de les Brigadas Blanquiazules"

La Màquia ha escrit aquest comunicat en el seu Facebook:
"Aquesta nit han pintat una esvàstica a la porta de l'Ateneu i també ens han pintat el cartell.
Només volem dir que cap amenaça ens farà recular en la nostra lluita per l'alliberament nacional i social del nostre poble.
Ni a nosaltres, ni a les companyes d'Arran, que també han patit amenaces, ens faran abandonar el nostre projecte, i menys, gent inculta que segurament no saben ni que vol dir el nazisme ni el feixisme.
La veritat és que ens fan pena aquesta gent i els convidem a superar el seu complexe d'inferioritat llegint i formant-se.
FEIXISME NI A GAVÀ NI ENLLOC."
Mira també:
http://xavier-rius.blogspot.com.es/2013/08/pintades-nazis-i-de-supremacia-blanca.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Pintades nazis i de supremacia blanca a l'Ateneu Popular La Màquia de Gavà
08 ago 2013
Nomes em quedo amb aixo ultim que dieu:
"gent inculta que segurament no saben ni que vol dir el nazisme ni el feixisme.
La veritat és que ens fan pena aquesta gent i els convidem a superar el seu complexe d'inferioritat llegint i formant-se."

Creec que no l'em de donar massa importancia, nomes es una senyal de que em de ser mes presents i menys elitista-geto als pobles i barris i ser MES OBERTS a la penya diferent, per incloure i aixi puguer creixer coma moviment llibertari, amb consciencia de clase o el que vulguis critic amb el sistema de consum.
a mi en sobra cercar mes enemics del que ja tenim.
Re: Pintades nazis i de supremacia blanca a l'Ateneu Popular La Màquia de Gavà
08 ago 2013
ah, que els nazis no ho son?
Re: Pintades nazis i de supremacia blanca a l'Ateneu Popular La Màquia de Gavà
08 ago 2013
No vull tenir mes enemics, no. Ja tinc prou amb els nazis de l'ajuntament i la generalitat que CADA DIA deixen morir la gent a casa seva per desatencio sanitaria, per no regular la circulacio de cotxes contaminants, etc etc

Si segueixes la corrent a aquests adolescents, ells es reforçen, i es retroalimenten, i mes encara si te hi tornes amb qualsevol tipus de violencia, dons es el seu camp, el nostre hauria de ser la inteligencia, la imaginacio i per exemple ridiculitzar-los i fer una feina de prevencio, donant capiguda a xavals, dins les nostres activitats alternatives.
Que hi farem hi crec amb la transformacio de les persones, jo mateix podia haver sigut un pelat al meu barri...
Re: Pintades nazis i de supremacia blanca a l'Ateneu Popular La Màquia de Gavà
09 ago 2013
Doncs jo crec que son un problema real i en plena expansió. La precarietat econòmica alimenta a aquesta gent i la nostra resposta encara es deficient i poc organitzada.

Seria molt cómode no tenir tants enemics, però és el que hi ha.
Re: Pintades nazis i de supremacia blanca a l'Ateneu Popular La Màquia de Gavà
09 ago 2013
Foteu pena els qui banalitzeu amb el nazisme barrejant "els nazis de l'ajuntament". Crec que hi ha una diferència prou clara entre ser un xoriço i fotre els calers del poble des de l'ajuntament i enviar els comunistes i anarquistes a camps de concentració. El nivell d'indymedia fot força pena.

Jo tenia amics peladetes maquineros quant era jove i son una gent molt maca, però no estem parlant de tòpics, estem parlant d'organitzacions que et venen a frenar a tu, a mi, i a qualsevol moguda "antisistema", fins i tot dient que els autèntics antisistemes son ells. Sou molt ingenus. D'on us penseu que surten els diners que fan créixer fulguranment aquest tipus de grups? Perquè us penseu que s'organitzen de manera radicalment jeràrquica?
Re: Pintades nazis i de supremacia blanca a l'Ateneu Popular La Màquia de Gavà
09 ago 2013
je je i tu estas emparanoiat, tarnki k ki fa servir camps de concentracio es el gobern espanyol i no duptis, el possible nou estat catala que contionuara fent camps de concentarcio i CIES a Catalunya per els inmigrants.
Per cert en temps de crisis sempre prolifera els nacionalismes i per aquestes terres sen veuen actituds ven xunges, tancades i agresives entre indepes, per sort no tots-es...
Re: Pintades nazis i de supremacia blanca a l'Ateneu Popular La Màquia de Gavà
09 ago 2013
per al "246354" dius; "estem parlant d'organitzacions que et venen a frenar a tu, a mi, i a qualsevol moguda "antisistema"..."
Vaaaa mecangundeuuu, que son 4 pelagats..., k collons ens han de frenar!! alguns us agrada viure en una pel.licola, be deu ser la por i la desinformacio.
A qui s'ha de combatre es als corruptes, assassins sense escrupols, amb corbata de l'ajuntament i generalitat, que si els mateixos-as arriven a dirigir un estat, encara seran menys al avast...
a fer primer neteja a casa
Re: Pintades nazis i de supremacia blanca a l'Ateneu Popular La Màquia de Gavà
10 ago 2013
Son 4 gats. Sí. Per això ara son fàcils de parar. Iniciatives com les d'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme son indispensables, perquè es precisament quant els moviments socials comencin a fer por (de moment fem riure) que als 4 arreplegats els hi arribaran cabassos de calers i creixeran de veritat. En certa manera ja ha passat amb PxC a escala "micro" i en certa manera ja s'estan preparant. Ara és més fàcil aturar-los. En un futur ens podem trobar com als 90 on passejar per determinats llocs de la geografia era perillós. De fet al País Valencià ja passa.
Sindicato Sindicat