Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Es suspèn novament el judici a 2 policies de Terrassa acusats de tortures
18 jul 2013
el judici contra els agents 153 i 272 del GIE de la policia municipal de Terrassa(acusats de tortures i lesions), i contra Mònica, membre d'Acció Autònoma, del Kasalet i dels moviments socials(acusada d'atemptat a l'autoritat i lesions), S'HA SUSPÈS NOVAMENT I HA QUEDAT APLAÇAT FINS EL DIMARTS DIA 10 DE SETEMBRE DE 2013 A LES 10h DEL MATÍ.
enganxina_2.jpg
EL JUDICI CONTRA MÒNICA I ELS POLICIES QUE LA VAN AGREDIR
S'HA APLAÇAT NOVAMENT FINS EL 10 DE SETEMBRE

    Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT) emetem aquest comunicat per informar d'una NOTÍCIA D'ÚLTIMA HORA referent al judici contra els agents 153 i 272 de la policia municipal de Terrassa adscrits al (GIE) Grup d'Intervenció Especial(acusats de tortures i lesions), i contra Mònica, membre d'Acció Autònoma, del Kasalet i dels moviments socials de Terrassa(acusada d'atemptat a l'autoritat i lesions).

    EL JUDICI que es va iniciar, després de 6 anys de succeir el fets, el dijous 4 de juliol del 2013 a la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Barcelona, i que es va suspendre fins el proper dilluns 22 de juliol, S'HA SUSPÈS NOVAMENT I HA QUEDAT APLAÇAT FINS EL DIMARTS DIA 10 DE SETEMBRE DE 2013 A LES 10h DEL MATÍ.

    Ahir al migdia l'Audiència va comunicar als advocats la suspensió del judici previst pel proper dilluns 22 de juliol i els va citar a tots per avui al matí. En arribar els advocats han estat informats que el motiu de la suspensió era que un dels jutges havia estat operat degut a un accident. I que el judici s'havia aplaçat pel dimarts dia 10 del proper mes de setembre a les 10h del matí.

    Solidaritat Antirepressiva de Terrassa davant de la suspensió del judici previst per aquest dilluns 22 de juliol informem que DESCONVOQUEM LA CONCENTRACIÓ DE SUPORT PREVISTA PEL MATEIX DIA A LES 11:30H A L'AUDIÈNCIA PROVINCIAL DE BARCELONA (a les portes del Palau de Justícia al Pg. Lluís Companys 14-16 de Barcelona).

    Tot i la suspensió del judici i desconvocar la concentració de suport a Barcelona, volem comunicar que ES MANTÉ LA CONCENTRACIÓ PREVISTA PER AQUESTA TARDA DAVANT L'AJUNTAMENT DE TERRASSA A LES 20h. i animem a totes a participar-hi, i que a les 20:30h farem una roda de premsa per informar de la nova situació.

    Hem de manifestar, però, que lamentem, una vegada més, que el judici s'hagi hagut d'aplaçar de nou. Tota notícia que no sigui l'absolució de la Mònica i la condemna pels policies agressors és una mala notícia. Perquè significa que continuem sense que es faci justícia, perquè continuem amb policies violents pels carrers i amb total impunitat, i perquè és una vergonya que l'aparell judicial no actuï ràpida, eficaç i contundentment davant dels abusos de poder.

    Finalment, i per acabar, hem de dir que nosaltres no ens cansarem ni ens aturarem. Portem 6 anys exigint la dissolució del GIE i l'absolució de la Mònica, i uns quants anys més denunciant la repressió als moviments socials, per tant no ens vindrà d'un mes i mig. Ans al contrari, l'aprofitarem per difondre i estendre la campanya a tots els racons durant l'estiu i així el proper 10 de setembre molta més gent coneixerà el cas, tindrem encara més suport, i esperem que gràcies a totes aconseguirem assolir els objectius de la campanya.

#MònicaSomTotes
MÒNICA ABSOLUCIÓ! GIE DISSOLUCIÓ!

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa – Acció Autònoma. Dijous 18 de juliol del 2013

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat