Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Falangistes i espanyolistes volen celebrar l’efemèride del cop del 18 de juliol a Olot
09 jul 2013
Missa catòlica i una ofrena floral a la creu del Triai.

Denuncien un acte que vol commemorar l’alçament militar franquista.


La plataforma antifeixista de la Garrotxa vol que s’impedeixi l'acte que es celebrarà en una finca de pagès privada.

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 08/07/2013 Olot (La Garrotxa).- Segons l’Agència Catalana de Notícies la plataforma Unitat Contra el Feixisme i el Racisme a la Garrotxa (UCFR) ha denunciat que s'ha convocat un acte a Olot per commemorar l'alçament militar franquista del 18 de juliol de 1936 a cura de grups ultradretans com ara Acció Juvenil Espanyola i el Moviment Falangista d'Espanya, que aquests propers dies també han convocat actes semblants a Santander i a Madrid.


En el cas d'Olot, l'homenatge feixista -com ressalta UCFR- es farà dissabte. Després de celebrar una missa, hi haurà una ofrena floral a la creu del Triai, situada en un prat de propietat privada.


L'Ajuntament d’Olot no ha rebut cap sol•licitud i de moment opta per no pronunciar-se perquè entén que tot l'homenatge es fa en llocs privats.


---------


Aquests conspiradors falangistes i espanyolistes estan plenament identificats per la militància antifeixista de cada localitat.


L’antic governador franquista de Tarragona Castejón Roy lidera aquest acte d’Olot-.


Agustín Castejón Roy comanda una xarxa clandestina al Principat d’elements falangistes i espanyolistes organitzats com a juntes locals de sometent ultradretà.



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 08/07/2013 Olot (La Garrotxa).- El capitost de l’acte falangista i espanyolista a Olot per celebrar l’efemèride del cop d’estat militar franquista del 18 de juliol de 1936, que provocà la Guerra Civil, es diu Agustín Castejón Roy, nat a Madrid l’any 1931, advocat i empresari resident a Barcelona des de 1950, afiliat a l’Organització Juvenil de la FET de las JONS l’1 d’abril de 1939 va aconseguir ser governador de Tarragona.


Segons diverses fonts, des de setembre de 2009 Castejón Roy utilitza l’antiga xarxa del sometent franquista i restes de grups falangistes al Principat per organitzar nuclis ultradretans en diverses ciutats i poblacions importants, especialment a l’Empordà i la Garrotxa, territoris de frontera del Pirineu, on hi ha constància de l’existència d’una mena de juntes locals de caire patriòtic espanyol, amb antics sometents i falangistes així com noves incorporacions d’elements espanyolistes d’extrema dreta que han trencat amb el PP. El cap visible d’aquestes juntes locals seria un estat major que comanda Castejón Roy, el qual serà orador de l’acte colpista d’Olot del proper dissabte. Per sort, aquest elements no mantenen mesures de seguretat, parlen massa a les barres dels bars i estan plenament identificats per la militància antifeixista de cada localitat.

--------

Programa d'actes:



Data: 13 de juliol de 2013



12h: Misa a la esglesia del Carme (Pares Carmelites), Pça. del Carme,
s/n.

13h: Record als caiguts assasinats al paratje del Triai amb ofrena
floral

14H: Dinar de germanor al restaurant La Dèu -Ctra. de la Deu-,
Afores, s/n.



Per a mes informació podeu visitar aquesta plana web:


http://www.ctv.es/USERS/aje/
Mira també:
http://cgt-girona.blogspot.com.es/2013/07/falangistes-i-espanyolistes-volen.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Falangistes i espanyolistes volen celebrar l’efemèride del cop del 18 de juliol a Olot
09 jul 2013
"Per sort, aquest elements no mantenen mesures de seguretat, parlen massa a les barres dels bars i estan plenament identificats per la militància antifeixista de cada localitat."

Això no cal que ho digueu. Amb això el que podeu provocar és que aprenguin a deixar de xerrar.
Re: Falangistes i espanyolistes volen celebrar l’efemèride del cop del 18 de juliol a Olot
10 jul 2013
"Aquests conspiradors falangistes i espanyolistes estan plenament identificats per la militància antifeixista de cada localitat."

Qui era qui tenia fitxers ilegals?
Re: Falangistes i espanyolistes volen celebrar l’efemèride del cop del 18 de juliol a Olot
10 jul 2013
ës lògic que vagin a Olot... Si fins i tot la CNT d'allà és com és...

De què osties us sorpreneu?

Va, que és conya!!!
Re: Falangistes i espanyolistes volen celebrar l’efemèride del cop del 18 de juliol a Olot
10 jul 2013
Jo crec que aquests actes s'han de sabotejar de manera contundent, impedint-ne la celebració. I si això no és factible, ignorar-los totalment i no fer-hi cas. La pràctica habitual d'anar allà a bramar davant seu mentre ells fan la seva performance amb total tranquil·litat no fa més que donar-los resó mediàtic i els fa sentir-se importants.
Re: Falangistes i espanyolistes volen celebrar l’efemèride del cop del 18 de juliol a Olot
14 jul 2013
¿Porqué deberíamos intervenir contra estos nazi-onalistas y no contra los constantes actos indepes pro-régimen? El verdadero peligro fascista hoy en día es el independentismo, si no actuamos contra el tampoco deberíamos actuar contra los falangistas.
Re: Falangistes i espanyolistes volen celebrar l’efemèride del cop del 18 de juliol a Olot
14 jul 2013
neng, la principal de ke no actues contra el independentismo es ke de la primera te comes 2 tortazos y vas pa casa con el rabo entre las piernas, a ver si te crees ke de "aguantar" nazis, ppsoeros, maderos, pikoletos, zipaios... vas a venir tu con otros dos idiotas a tocar las webs y no vas a pillar la misma medicina

tipico burguesito español de mierda... bocazas y cagon, todo junto

el "verdadero peligro fascista hoy..." radica en la idioted profunda de la ke haces gala
Sindicat Terrassa