Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Trasllat de nou de la companya Marina Bernadó a Toulouse
28 jun 2013
La companya presa política catalana Marina Bernadó i Bonada, ha sigut de traslladada de nou cap a un altre centre penitenciari de l'estat francés.
Comunicat de Rescat

La presa política catalana Marina Bernadó i Bonada, ha estat traslladada recentment a la presó de Toulouse( Estat Francés ). Rescat, col·lectiu de suport a les preses polítiques catalanes enmarca aquest fet en el context d'una onada repressiva dels estats francés i espanyol contra la fermesa que han demostrat les nostres companyes repetides vegades.
L'ordre del trasllat va ser donada el mateix dia que la Marina havia de fer un exàmen de la carrera que està estudiant,Animació Socio-Cultural.Igualment,després de la campanya que s'ha fet de la manca d'assistència mèdica, per part de la direcció de la presó de Réau, on ja se l'havia reconegut el dret a la visita amb l'Oftalmòleg,arriba aquest canvi de presó, un nou atac de la Jutgessa Levert i d'Institucions Penitenciàries contra els drets de les preses polítiques que no cedeixen davant al xantatge de la repressió.

La direcció de la presó de Toulouse és especialment hòstil amb les preses polítiques. De moment, la Marina Bernadó està sola,ja que l'altre presonera política que hi ha a Toulouse està en règim de compliment ( que és en el què es trobava la nostra companya ),mentre's que la Marina ha estat classificada en règim preventiu ...,la qual cosa significa vint-i-dues hores de cel·les i una llista interminable de noves restriccions.


La Solidaritat, la nostra millor arma !

Marina no estàs sola !

Llibertat preses polítiques catalanes


amnistiarescat.cat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat