Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Indymedia, o Indymerda??
25 jun 2013
Veient les darreres publicacions a aquesta mitjà (a la columna dreta), es veu com una pàgina que era una bona eina per als moviments socials (indymedia), ha degenerat fins a convertir-se en una simple extensió de pàgines com vilaweb, llibertat.cat, naciódigital, i pàgines cup (indymerda), amb "interesantíssimes publicacions".
Proposo crear IMC Països Catalans com a única manera per evitar-ho.

Una opinió.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Indymedia, o Indymerda??
25 jun 2013
No perdem de vista que la meitat de notícies sobre independentisme les pengen els qui volen desacreditar-lo. Per exemple, penjant un article sobre si el solstici d'estiu ha de ser la festa dels PP.CC. Sóc independentista d'esquerres i entenc que aquesta notícia està fora de lloc, i qualsevol de l'EI també. Qui l'ha penjada?
Busca bé qui aprofita el crim, deien els dupond/dupont. Aquesta publicació aprofundeix en la demagògia barata anarcociutadanista de "amb la kastá kaién y els pabus pansán an churradas idantitarias"
Re: Indymedia, o Indymerda??
25 jun 2013
exacte, hi ha individus a qui els agrada atiar sempre les flames, per poder anar després de víctimes. enlloc de tants comentaris xorres "fora propaganda electoral" etc. la moderació els ha de xutar, si són irrellevants
Re: Indymedia, o Indymerda??
25 jun 2013
Despres de l'abraçada teletubby del ciutada Fernandez amb l'Artur + no cal desacreditar a ningu perque aixo ja s'ho fan ells solets.
l'IMC PP-CC ja fa 10 anys que s'hauria d'haver engegat, pero sembla que als cuperos els hi fa por no poder competir amb racocatala.cat o vilaweb.cat, a banda que aixi la penya cripto-convergent es poden fer passar per altermondialistes xupiguais, que aixo 'mola mazo' i els eixampla "l'espectre electoral"
I per cert, per quan un IMC lahaine.org per als que estem farts del buenismo dels indymoderators?
Re: Indymedia, o Indymerda??
25 jun 2013
no solament per la merda nacionalista, sinó que també qualsevol publicació interesant queda aviat devall de tot perque a sobre es publiquen coses, que siguem franques, totalment irrellevants. o es posa moderació o que es divideixi la barra lateral en seccions com noticies i comunicats/convocatories/opinio, perque moltes vegades convocatories queden amagades ja que damunt s'escriuen desenes d'opinions, per exemple
Re: Indymedia, o Indymerda??
25 jun 2013
Hay muchas cosas irrelevantes, como esta "noticia" por ejemplo. Nadie obliga a que vengáis aquí.

Y para quienes opinan "demagògia barata anarcociutadanista", quisiera recordarle que hay que ser muy estúpido para pensar que esas noticias las cuelgan anarquistas. ¿No os dais cuenta que esta web se utiliza como espacio de confrontación para evitar que los y las anticapitalistas se unan?

Y para quien se llama "independentista de izquierdas", decirle que eso no se lo cree nadie (lo de "independentista de izquierdas"). Anarkistas e independentistas de izquierdas anticapitalistas nos encontramos más de una vez en las calles y en espacios, y sabemos que esas no son palabras de anarquistas. SON DE PROVOCADOR.

No reconocerlo, te excluye como independentista de izquierdas.
Re: Indymedia, o Indymerda??
25 jun 2013
Mira que sou cabrons tots plegats. Fa 10 anys que visito aquest portal i fa 10 anys que anarquistes i esquerra indepe l'utilitzeu per tirar-vos merda a través dels comentaris. Feu-vos un favor: tingueu debats constructius i ocupem-nos dels reptes que ja tenim per endavant.

A indymedia s'hi penja de tot. Si no t'interessa una notícia, no hi entres i ja està. Estaria bé potser que ens ocupéssim de penjar allò que ens interessa en comptes de rajar contra el que penja el veí.
Re: Indymedia, o Indymerda??
25 jun 2013
Indepes & anarkos, la historia de amor de romeo y julieta...
Re: Indymedia, o Indymerda??
26 jun 2013
Estaria be que estiguessin endressades per temàtica sí. Es bastant molest que les convocatories vagin baixant i es perdin perque es publiquen opinions o coses diverses. Es bastan obvi no? No costaria pas poder fero epr grups i així t'estalvies de perdre't les que no vols...
Re: Indymedia, o Indymerda??
26 jun 2013
Doncs la que ha penjat el fil fà temps que no passava per aquí. Ja fa un parell de setmanes que mamem d la telenovela del General MORA amb problemes sentimentals amb l´anarquisme degut a les seves infidelitats a Toledo!
I per descomptat el nostre amic de múltiples noms
però molt iberiko i anarkkkista ell vomitant futeses cada setmana.
I ara aquest últim agafant- li el relleu.......
Re: Indymedia, o Indymerda??
26 jun 2013
Bueno, un indymedia ppcc, seria un "corta y pega" de llibertat.cat i e tot aixó. No se quin interés te aquesta gent de posar-nos TOT lo que publiquen aquestes pàgines aquí. Si ho volem veure, ja anirem. Indymedia ppcc ja!
Re: Indymedia, o Indymerda??
26 jun 2013
Em sembla bé que es pengin convocatòries a la columna esquerra. A mi em sembla bé "l'anarquia" de lliure-penjamenta que es porta a indymedia, però no veig que et puguis queixar de les convocatories, resulta que al costat dret tens una agenda magnífica on es poden mirar rapidissimament actes de mil mogudes diferents que la gent penja.

Sincerament. Valorem una mica la feina que fan els indygenes.

Si algú vol muntar indymedia països catalans, doncs endavant. A mi em semblaria molt bona idea, i no veig que hagi de ser un "corta i pega" de res. És més, es podria "programar" de tal manera que aglutinés automàticament tots els indymedies dels Països Catalans conservant els anteriors portals. I com sempre, que cadascú publiqui el que vulgui.

Els falsos anarquistes promovent el lerrouxisme i els falsos independentistes promovent el nacionalisme identitari sempre han vngut (de vegades més i de vegades menys) amparats per l'anonimat a crear merder. No cal fer-los cas; JA SABEM TOTS DE SOBRES QUE TOTS ELLS SON TROLLS. Al carrer ja sabem com som tots plegats. I els que ens mirem l'espectacle amb simpatia i tendresa. Au!
Re: Indymedia, o Indymerda??
26 jun 2013
fa anys que entro a llegir, doncs a mi el format actual de l'indymedia m'agrada. i no m'hi sobra res, ni textos de l'esquerra independentista, ni els de l'anarkista ni els debats típics. ens agradi més o menys, aquestes batalletes són el reflex de la lluita anticapitalista. crec que des del moviment autònom, potser majoritari a barna, no es pot obviar el moviment de l'EI ni el moviment llibertari, ni cap altre sector combatiu i revolucionari. Llarga vida a indymedia!
Re: Indymedia, o Indymerda??
26 jun 2013
Les convocatòries, ja tenen el seu lloc, es diu calendari i esta situat a dalt de tot a l'esquerra...
Re: Indymedia, o Indymerda??
27 jun 2013
jo no soc amic ni de tu ni de los represores, con pasar de mi estaria solucionado, pero no tu jo tambe diu que vomito, pero en realidad es tu madre la que vomita cuando ve tu cara de policia de la mente y tu incapacidad para ser uno mas y decir que no a tu adiccion de reprimir, vete a la mierrda,
Re: Indymedia, o Indymerda??
28 jun 2013
Més que vomitar tarat, diarrea de la grossa.
Sindicato Sindicat