Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Per als anti-Felix
21 jun 2013
estructura-cerebro-grande.jpg
Llegiu un llibre seu avans de contïnuar criticant'li.

No us hi baseu en el seudofanzine "El giro escatalogico" i en el llibre antifelix.

I si us plau deixeu de pensar amb els tatuatjes i començeu a pensar amb el cervell.

El cervell, per si no teniu molt clar que es, es aquesta massa muscular que hi ha a dalt del cap.

Aqui us deixo una foto en la que podreu veure que es el cervell i també una breu explicació del que es.





El cervell és un òrgan de la part avantsuperior de l'encèfal i el centre supervisor del sistema nerviós central en tots els vertebrats i molts invertebrats. Alguns animals com les meduses o les estrelles de mar tenen, en canvi, un sistema nerviós descentralitzat sense cervell, i altres, com les esponges, no tenen cap sistema de manera que distribueixen aquesta funció supervisora entre diferents ganglis.

En molts animals el cervell es troba dins el cap; d'aquí el nom d'encèfal (en grec, encefalon). En els vertebrats, el cervell està protegit pel crani. Al cervell, també se l'anomena prosencèfal ja que és l'estructura més recent en l'escala evolutiva. Les estructures evolutivament anteriors s'anomenen metencèfal i mielencèfal i s'ocupen de funcions bàsicament reguladores, com el manteniment del ritme respiratori. Les funcions intel·lectuals estan reservades al prosencèfal.

El cervell pot ser extremadament complex; l'humà té aproximadament 100 bilions de neurones, unides cadascuna, a través d'unes 10.000 connexions sinàptiques, que es materialitzen en unes prolongacions protoplàsmiques anomenades axons que transporten trens de senyals en forma de potencials d'acció a zones distants del cervell o de la resta del cos.

Controla i coordina el comportament i les funcions mentals (les emocions, la memòria, l'aprenentatge, la cognició, la percepció i l'atenció), a més d'englobar els aparells sensitius primaris de la vista, oïda, equilibri, gust i olfacte. Controla també la transició entre els estats de son i vigília, fonamental per al funcionament correcte del cervell ja que, per exemple, aprofita l'estat de son per organitzar la informació adquirida durant l'estat de vigília. Un insomni prolongat produeix malaltia mental i, fins i tot, al·lucinacions. Cada estat cerebral està associat a unes determinades ones d'activitat.



Como los tatuajes de muchos y muchas de vosotras no entienden el catalán, el idioma de esta tierra,
os dejo tambien una explicación en castellano o como dicen algunos anarkoespañolistas "eppañó"



El cerebro (del latín cerebrum, con su raíz indoeuropea «ker», cabeza, en lo alto de la cabeza y «brum», llevar; teniendo el significado arcaico de lo que se lleva en la cabeza) es un término muy general y se entiende como el proceso de centralización y cefalización del sistema nervioso más acabado y complejo del reino animal.

El cerebro se encuentra ubicado en la cabeza; por lo general, cerca de los principales órganos de los sentidos como la visión, audición, equilibrio, tacto (extremidades y piel), gusto y el olfato. Se corresponde al encéfalo de humanos y otros vertebrados y se subdivide en cerebro anterior, medio y posterior. En otros animales, como los invertebrados bilaterales, se entiende como cerebro a una serie de ganglios alrededor del esófago en la parte más anterior del cuerpo (véase protóstomos e hiponeuros) comprendidos por el protocerebro, deutocerebro y tritocerebro en artrópodos, ganglios cerebral, pleural y pedial en moluscos gasterópodos y masas supraesofágica y subesofágica en moluscos cefalópodos. También muestran cerebros muy arcaicos o simples bilaterales como platelmintos, nemátodos o hemicordados. Sin embargo, hay bilaterales que muestran muy pocos rasgos distintivos de cefalización como los bivalvos o briozoos.

Algunas especies de invertebrados no existe un cerebro por carecer completamente de sistema nervioso, como los poríferos, placozoos y mesozoos, y otros aunque teniendo sistema nervioso por carecer de rasgos definidos de centralización o cefalización al mostrar simetrías no bilaterales como los cnidarios, ctenóforos o equinodermos.


Clicant en el següent enllaç, podre assabentar'vos mes sobre el que es el cervell.

http://es.wikipedia.org/wiki/Cerebro
Salut

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Per als anti-Felix
21 jun 2013
Jo a aquest paio no li dono ni un duro!!!
Fora propaganda feixista d´indymedia!!!
Fora sectes d´indymedia!!!!!
Re: Per als anti-Felix
21 jun 2013
No cal haver llegit tota la basura que diàriament és publica per distingir-la, no ens cal llegir llibres pretensiosos d'un pallasso que fent-se anomenar "anarquista" no dubta en acceptar invitacions d'organitzacions feixistes.

La provocació per la provocació de ben poc serveix, i aliniar-se amb els poderosos criticant els preceptes de la contracultura en el fons no és més que repetir el discurs del poder ocult rera la forma de la provocació, una especie de doble negació que sols emfatitza eld iscurs dominant de la burgesia.
Re: Per als anti-Felix
21 jun 2013
Ei llibert, quand en Felix s'ha anomenat anarquista?
Re: Per als anti-Felix
21 jun 2013
La gent que ja vèiem amb rezel FRM fa temps però que no estem interessats en cap cas a fer llenya de l'arbre caigut on se'ns situa?
Re: Per als anti-Felix
21 jun 2013
PESADAS
Re: Per als anti-Felix
21 jun 2013
La gent ni pro ni anti, se situen on diu escombraries silencioses. Dir que dona xerrades als feixistes, no és fer llenya, és dir el que hi ha.

Sr "." (punt)

Això és collita pròpia. Si llegeixes la wikipedia com els llibres de FRM, es treuen conclusions com aquesta:

Cervell = massa muscular???

Quin nivell, llegir massa a FRM fa que alguns en comptes d'un cervell tinguin una massa muscular i els llibres els utilitzen com si fossin peses per a donarse cops al cap.

Bakuniza't!
Re: Per als anti-Felix
21 jun 2013
¿El selevro no hé un múculo?. Hé que nunca mabia preguntao ezo
http://www.youtube.com/watch?v=r8IkHat15Y8

Haveses, tenel amigos, hé peor, por ezo etoi zolo
http://www.youtube.com/watch?v=Mowf5ZD2tA4
Re: Per als anti-Felix
21 jun 2013
indymedia, paradís dels que tenen personalitat múltiple publicant/comentant
Re: Per als anti-Felix
21 jun 2013
Dir que dona xerrades als feixistes no és fer llenya de l'arbre caigut; però un cop s'ha dit i tothom ha tret les conclusions oportunes, els implicats s'han manifestat i se'ls ha dit el que hi ha, un cop tot això s'ha fet, seguir penjant 346516234 posts setmanals sobre el tema sí que ho és.

Ya está, ya fue. Ocupem-nos de problemes reals, que no en tenim pocs.
Re: Per als anti-Felix
21 jun 2013
buuuuuuuuuuuuu baaaaaaaaaaaaaaah
Re: Per als anti-Felix
21 jun 2013
"ni pro ni anti-félix" tú ets nou a indymedia?

Ho pregunto perqué potser no t'has hagut d'empassar tot el que s'ha publicat aquí d'aquest señor, amb insults constants i amb l'únic argument sense prova alguna de ser proestat, subvencionada, feixista, etc.

En aquests moments, cap "ni pro ni anti-félix" apareixia per dir que ja estava bé "de fer llenya de l'arbre caigut". A més, aquest home mai va ser arbre, i no va caure, es va llençar de cap a la piscina.

Queda molt bé la excusa que "ja s'han explicat", com si el que han dit servís o canviés en alguna cosa la realitat.

L'única cosa que deixa clar ell i els qui "li treuen llenya al foc", és que a més de bombers, són amnésics, doncs prefereixen oblidar que aquest senyor i els seus "animadors", encara no s'han disculpat. I és per aquí per on es comença i en comptes de dir "vull un debat".

El més greu, és que aquest senyor encara no reconeix que s'hagi equivocat i es creu tenir raó perquè ell, com deu o el papa, és infalible.

És molt senzill. Disculpes a totes les persones que ha ofès, que la llista és llarga. Aquest és un problema real i no avançem per gent com aquesta, que ni fa, ni deixa fer.
Re: Per als anti-Felix
21 jun 2013
Desconec si el Felix s'ha anomenat mai anarquista peró vosaltres, els amics d'ell, l'heu portat aqui dient que era anarquista i moltes coses més malgrat les seves idees força reaccionàries.

Torneu aquest borinot al calaix d'on ho heu tret.!
Re: Per als anti-Felix
22 jun 2013
joder gps, fas por, mira la pelicula de la confesio, de costas gravas i igual entens algo, i deixar de ser inquisidor.
Re: Per als anti-Felix
22 jun 2013
Hacer la Revolución impulsando la controversia de las ideas

http://esfuerzoyservicio.blogspot.com.es/2013/06/hacer-la-revolucion-imp

http://felixrodrigomora.net/Avanz.pdf
Re: Per als anti-Felix
22 jun 2013
Yo no se hablar catalan pero se hacer pesas con el celebro,

el autor de este post es un poco retarded
Re: Per als anti-Felix
22 jun 2013
Amigo Féeeeeliiiiix, cuando vayas al sieeeeloooo...
Re: Per als anti-Felix
22 jun 2013
puta gentussa pro felix, si us fixeu el seu argument sempre es sou massa estupids per entendre la divina paraula del suprem.
menys cervell i idees i una ostia ben donada a aquest home.
Sindicato Sindicat