Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
[El Vendrell] Unitat contra el Feixisme i el Racisme. Convocada manifestació
20 jun 2013
Acte de suport d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme a la manifestació del 29Juny al Vendrell
participen a l' acte, Esquerra Unida i Alternativa, la CUP, Partit Socialista i Esquerra Republicana


convocat per la plataforma Unitat contra el Feixisme i el Racisme en suport a la manifestació antifeixista de dissabte 29 de juny.


fa uns dies ja van expressar el suport d’EUiA a la campanya #29Jcontraelfeixisme i a la mobilització, assenyalen en la seva intervenció que "la història de qualsevol país ve marcada per moviments migratoris i Catalunya sempre ha estat terra d'acollida". La portaveu d' EUiA comenta que "en situacions de crisi del sistema capitalista, que no funciona i és una estafa, aquest justifica el discurs que confronta a les persones i vol deixar-les sense drets com l’educació i la sanitat”.


Una seixantena de persones han assistit a l’acte de suport d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme a la campanya #29Jcontraelfeixisme -que culminarà amb una manifestació unitària el pròxim dissabte, 29 de juny, a les 11.30 del matí-. Des de l’organització de la campanya s’ha agraït les intervencions de Iolanda Maurici i David Karbala (UCFR), Alba Cuevas (SOS Racisme), Rosa Cañadell (USTEC), i els diputats Oriol Amorós (ERC), Quim Arrufat (CUP), Xavier Sabaté (PSC) i Hortènsia Grau i Lorena Vicioso (ICV-EUiA), que han posat de manifest l’amenaça que representa el creixement dels moviments feixistes i racistes al nostre país i al conjunt d’Europa. Al llarg de les seves intervencions també s’ha abordat la situacions socials, polítiques i econòmiques que propicien aquest auge de l’extrema dreta, així com els mecanismes de pedagogia i lluita que es poden adoptar per fer-li front.


L’acte ha conclòs amb la presentació del cartell de la manifestació del 29J i una fotografia de tots els ponents de l’acte per tal de mostrar el seu suport a la convocatòria.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa