Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Número 4 del ARA o MAI [Publicació des de VLC]
19 jun 2013
Ací es pot descarregar el pdf de l'Ara o Mai número 4: http://araomaivlc.files.wordpress.com/2013/06/ara-o-mai_4-2.pdf


[Ara mateix ja el podem trobar en paper als centres socials de València, si algún col·lectiu d'altra ciutat estiguera interessat en rebre aquest número o d'anteriors que ens ho faja saber mitjançant un correu a: atzurvlc @ gmail . com ]

AGRAÏMENTS

Aquest curs ha estat un dels més actius a la ciutat de València així com a l’Estat Espanyol. Cada any els atacs del capital són més fort i la repressió està més present però, les nostres pretensions són més altes, les nostres unions són més fortes i les ganes de prendre el que és nostre es fan més paleses. En aquesta ocasió volem donar les gràcies a totes aquelles que ens han ajudat amb l’escriptura, correcció i edició de textos, tant d’aquest número com dels passats, moltes gràcies per la vostra col·laboració i ajuda. També agraïm als centres socials que fan possible l’autogestió d’aquest projecte mitjançant les diferents activitats que hem pogut organitzar.

Aquest any a més hem tret, coincidint en les dates d’aquest número, samarretes per intentar pagar els periòdics. L’autogestió és un concepte complex i veiem que cal tindre altres ferramentes i no només les festes o l’alcohol com a recursos per poder dur endavant projectes com aquest. És així que també qualsevol contribució i aportació desinteressada per part de col·lectius o individualitats sempre serà ben rebuda.

Per últim recordar que aquest periòdic és fruit del debat i de la reflexió conjunta, de la posada en comú amb aquelles en les que ens trobem als carrers, i així intentem que queden reflectides les idees que han sorgit de tants debats en els que hem participat.

Perquè el camí és llarg i la lluita continua. Ens veiem als carrers!

Ara o Mai.
Mira també:
http://araomaivlc.wordpress.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat