Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Contra la repressió. Manifestació i pamflets en solidaritat [VLC]
19 jun 2013
976920_571806859536672_969222518_o.jpg
Detencions un mes després de la vaga d'estudiants
Local Repressió

Avui, dia 18 de juny i un mes després de la Vaga d'Estudiants del 9 de maig del 2013, han detingut 4 persones a València. La Brigada d'Informació de la Policia Nacional ha citat aquestes 4 persones a les 10:00h en les dependències de la Prefatura Policial, on han acudit amb un advocat i han sigut detingudes. Els 4 s'han negat a declarar en comisaria, i a les 14:00h han quedat en llibertat amb càrrecs; a tots se'ls imputen desordres públics i danys.

D'altra banda, hem sabut que altres 5 persones han estat citades per la Brigada d'Informació demà a les 10:00h en la Prefatura Policial, pel qual prevenim noves detencions. A aquestes cal sumar la detenció produïda ahir d'un altre jove acusat pels mateixos càrrecs en relació a la Vaga d'Estudiants del 9 de maig.

Ja són 10 els imputats aquesta setmana. Si fem una ullada als últims mesos, observem una forta escalada repressiva a la ciutat de València. En la Vaga General del 14 de novembre van ser detingudes 22 persones, de les quals 7 encara resten imputades per diversos càrrecs com atentat a l'autoritat, desordres públics o desobediència a l'autoritat. A més la detenció d'un veí del Cabanyal, 4 mesos després d'aquesta mateixa vaga, per policies de paisà en el seu propi domicili, acusant-lo de danys a una entitat financera.

Front a l'augment de la pressió exercida per les forces de l'Estat, el pròxim 25 de juny es realitzarà una manifestació antirepressiva que sortirà a les 19:00h des del CIE de Sapadors de València.

Solidaris/es amb els/les detinguts/des de València, a 18 de juny de 2013.




(Pamflet en solidaritat amb els 5 de BCN)

SI TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES

El passat 15 de maig, l’Estat ens va mostrar la cara més dura de la repressió en un operatiu dirigit per Santiago Pedraz, jutge de l’Audiència Nacional i conegut com el «nou Garzón». Yolanda, Sílvia, Joan, Xabier i José; 5 anarquistes foren detinguts a diversos pobles de Catalunya, acusats d’haver comés delictes de pertinença a grup terrorista, enaltiment del terrorisme, captació i adoctrinament, etc. A continuació, el jutge va dictar l’ingrés en presó preventiva en FIES 3, és a dir, en un règim especial amb les comunicacions intervingudes, amb la tortura psicològica que tot açò suposa.

Així mateix, a més d’emmarcar intencionadament aquest operatiu dins tot allò que ells anomenen «terrorisme», els mossos d’esquadra van irrompre a l’Ateneu Llibertari de Sabadell per a efectuar un registre, destrosses i sostraccions de material. No podem girar el cap i permetre que l’Estat segreste 5 persones d’aquesta manera, com tampoc podem deixar que pose les seues mans als espais alliberats.

Sabem que aquesta operació s’emmarca dins una campanya de criminalització i repressió de totes aquelles que volem acabar amb l’ordre establert. Amb tot açò pretenen que tinguem por, que centrem tots els esforços en combatre la repressió i que deixem de banda les nostres lluites i projectes i que, per tant, ens trobem més aïllades de la resta de societat.

Malgrat tot, no aconseguiran que la por ens paralitze. No ens quedarem quietes veient com s’empresona, aquesta vegada en són 5, però demà podríem ser qualsevol. Volem així fer més real i pràctic que mai el crit de «si toquen a una ens toquen a totes!» Per últim animem a totes les persones, col•lectius i grups, especialment als que ja han patit la repressió, a mostrar la seua solidaritat i seguir lluitant amb més força que mai.

QUE LA POR CANVÍE DE BÀNDOL!

Més informació: http://freedomforthefive.wordpress.com/

S'adhereixen a aquest comunicat: LA INICIATIVA DÀHLIA, CSO L'HORTA, ATENEU LLIBERTARI DEL CABANYAL, ATZUR, CSO LA FUSTERIA, ASSEMBLEA INTERUNIVERSITÀRIA, CENTRE SOCIAL-BAR TERRA, ASSEMBLEA ANTIREPRESSIVA 15M, CGT , CNT, BLOC UNITARI ANTICAPITALISTA, BIBLIOTECA CONTRABANDO, COS, CAB BENIMACLET, etc.
1014779_571807022869989_1981650953_o.jpg
1015078_571806942869997_713949506_o.jpg

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Contra la repressió. Manifestació i pamflets en solidaritat [VLC]
19 jun 2013
Falta llum sobre els 5 de BCN. Crec que és una mala idea barrejar aquelles detencions amb la dels estudiants del País Valencià...
Re: Contra la repressió. Manifestació i pamflets en solidaritat [VLC]
20 jun 2013
Ho serà per tu, és obvi que unes detencions en les que no han posat practicament cap prova sobre la taula i empreson a 5 persones en règim FIES basicament per la seva ideologia afecta a tot el moviment, més enllà de que hi hagi coses que ens agradin més o menys del que podien fer els i les detingudes.

Molta força companyes i gràcies per parlar de la situació de Barcelona.
No mos podran parar!
Re: Contra la repressió. Manifestació i pamflets en solidaritat [VLC]
24 jun 2013
http://www.youtube.com/watch?v=X5o_CwkanzI
Sindicato Sindicat