Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
El poble de Portugal convocat a la jornada de VAGA GENERAL del dia 27 de juny
13 jun 2013
El consell nacional del sindicat portuguès CGTP ha decidit per unanimitat convocar una nova vaga general per al pròxim 27 de juny que afecti tant als empleats del sector públic com del privat, segons ha anunciat el líder de la major formació sindical de Portugal, Carlos Armeni .
novatribuna.pt | 12 juny 2013 - 14:08 h. En una roda de premsa després de la reunió recollida pels mitjans lusitans, Armeni ha assegurat que es tracta d'una vaga general "de tots i per a tots", que no es limita "únicament als funcionaris". "És una vaga per a tots els treballadors, sense excepció", ha remarcat.

Alhora, ha assenyalat que aquesta vaga no es va a centrar només en la protesta, sinó que també realitzarà propostes que tenen com a objectiu "més i millors llocs de treball", fomentar una nova distribució dels ingressos, millorar el poder adquisitiu dels pensionistes i més i aconseguir millors serveis públics als quals tothom pot accedir, entre d'altres.

Per la seva banda, el sindicat UGT ha emès abans d'aquest anunci un comunicat informant que es reunirà aquest dilluns per estudiar la possibilitat de secundar una vaga general. En aquest sentit, el secretari general de la formació, Carlos Silva, ha admès la possibilitat d '"una jornada de lluita conjunta" tenint en compte "la situació que travessa el país".

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat