Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina : altres temes
Invertim en futur, ni un pas enrere. Prou retallades socials!
09 jun 2013
Prou Retallades! Aquí tens el link per descarregar-te el manifest Invertim en futur, ni un pas enrere!
La FEDERACIÓ D'ORGANITZCIONS NO GOVERNAMENTALS PER AL DESENVOLUPAMENT convoca la ciutadania cada dimecres a les 18:45h. a la plaça del Pi de Barcelona: 10 minuts en silenci amb les campanades de les 19h., per intentar aconseguir que la Generalitat aprovi uns pressupostos sense retallades, generant un espai de trobada, reflexió i unió del tercer sector social, i donar així una opció de protesta no violenta a tots els que creuen que la crisi no l’han de pagar les més dèbils.

Prou Retallades!

Invertim en futur, ni un pas enrere. Prou retallades socials!!!http://admin.isf.es/UserFiles/File/catalunya/Manifest--Ni-un-pas-enrere-
Prou Retallades!En el marc de les retallades anunciades per les administracions públiques, us proposem una acció que vol ser unitària i flexible, en l’àmbit de l’acció social a Catalunya.Què pretenem?

1.Uns pressupostos de la Generalitat de Catalunya sense retallades socials a casa i amb una vocació solidària tant aquí com als països empobrits.

2.Donar una opció de protesta no violenta a totes les persones i entitats que creuen que la crisi no l’han de pagar els més dèbils.

3.Generar un espai de trobada, reflexió i unió de tot el tercer sector social en una acció comuna mantinguda en el temps.


Cada dimecres a partir de les 18.45 hores, des del 6 d’abril fins a l’aprovació del pressupost pel Parlament, en manifestarem a la Plaça del Pi de Barcelona.


FCONGD
www.fcongd.org/fcongd

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Invertim en futur, ni un pas enrere. Prou retallades socials!
09 jun 2013
Aquí hi ha el Six-pack socialista:

1.Una Europa de comerç just, que lluita contra el dúmping social, fiscal i mediambiental en les nostres importacions!

2.Una Europa que reuneix als treballadors que lluiten en contra de la competició entre treballadors, en l’establiment d’un salari mínim!

3.Una Europa que finança part del deute sobirà, per economitzar els milers de milions d’euros d’interessos pagats als bancs sense posar als ciutadans a contribució!

4.Una Europa que separa els bancs d’inversió de la banca comercial i que elimina els paradisos fiscals, per tornar l´economia al servei del poble i no al revés.

5.Una Europa que lidera la política industrial capaç de salvar els nostres llocs de treball i reactivar els sectors principals d’activitat, en lloc de deixar que la mà invisible de la competitivitat i les multinacionals destrueixin les nostres eines i coneixements.

6.Una Europa que grava les transaccions financeres per lluitar contra l’especulació i posa en pràctica una convergència fiscal, en particular mitjançant la introducció d’un impost mínim per a les empreses.


Socialista!
Re: Invertim en futur, ni un pas enrere. Prou retallades socials!
09 jun 2013
Vistes les subvencions, la gra majoria d'ONG s'hauríen de dir OSG.
Colera camping CNT