Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Concentració per Clément Méric a Vilanova i la Geltrú
07 jun 2013
Bo i seixanta persones, s'han concentrat d'urgència aquesta tarda, al mig de la Rambla de Vilanova, en memòria del jove Clément Méric, assassinat dimecres per un grup de feixistes.

Les convocants, membres d'Arran, amb el suport d'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme del Garraf, l'Assemblea pels Drets Socials, i la Cup, han repartit octavetes, i han llegit un manifest (adjunt al final). En acabat, han penjat la pancarta que portaven per deixar constància a la ciutat d'aquest nou crim feixista.
fotos arran 010.JPG
fotos arran 012.JPG
es d'Arran i la CUP de Vilanova i la Geltrú volem condemnar l'assassinat a mans de membres de l'ultradreta del jove militant antifeixista Clément Méric, “Clémou”, que va tenir lloc ahir a Paris. Igualment, ens solidaritzem amb els seus amics, amigues i familiars i donem suport a totes les mobilitzacions que s'han convocat per rebutjar aquest crim de clares motivacions polítiques.

Aquesta agressió no és sinó la més crua mostra de que la presència del feixisme arreu d'Europa encara és una realitat que, a més a més, troba al context de crisi actual un bon camp de conreu per la seva ideologia de l'odi. Arran de l'aprovació del matrimoni entre persones del mateix sexe a l'Estat francès hem pogut veure durant les darreres setmanes un ressorgiment de l'ultradreta francesa, la qual ha tret múscul per oposar-se als drets socials del poble.

Al nostre país la situació no és millor i també observem amb preocupació la impunitat de la que gaudeix el feixisme. Ahir mateix el regidor de PxC a Gramenet insultava a Guillem Agulló i aplaudia el seu assassinat en un gest que segurament li sortirà de franc. Per tot això, mobilitzacions contra el feixisme i el racisme com la que tindrà lloc el pròxim 29 de juny a El Vendrell, i a la qual donem tot el suport, són encara avui necessàries.

Fa vint anys va ser Guillem, ahir va ser Clément, però nosaltres no pensem ni oblidar ni perdonar. No importa si el feixisme actua a Montanejos, a Gramenet, a Vilanova i la Geltrú o a París, seguirem combatent-lo dia rere dia. Fem de l'internacionalisme una realitat!


Clément Méric, ni oblit ni perdó!

No passaran!

Arran Vilanova i la Geltrú
CupVilanova Geltrú

This work is in the public domain
Sindicat