Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Jornades per l'Amnistia de Rescat ( imatges )
03 jun 2013
Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc a l'Ateneu Independentista la Torna de la Vila de Gràcia, les primeres Jornades per l'Amnistia organitzades pel col·lectiu de suport a les preses polítiques catalanes.
977282_10200421273107500_2085779855_o.jpg
DSC_0395.jpg
DSC_0404.jpg
DSC_0407.jpg
DSC_0410.jpg

El divendres 31 de maig i 1 de juny, a l'Ateneu la Torna, de la Vila de Gràcia van tenir lloc les primeres jornades per l'Amnistia per Rescat.


El divendres 31 de maig va tenir lloc una xerrada amb un membre de l'INLA ( Irish National Lliberation Army ) vingut des de Belfast, on ens explicà la situació i el paper de les preses polítiques en la resolució del conflicte, la lluita i la seva situació abans i després de passar per la presó. Una seixentena de persones participaren a l'activitat.


El dissabte va tenir lloc la xerrada sobre Dones i presó, amb una encausada basca per la seva militància l'antiga organització juvenil i revolucionària de l'esquerra abertzale,Segi. Una ex presa política catalana,Laura Riera, i la companya de l'ex pres polític català Zigor Larredonda.

També a la jornada hi van participar les colles de Cultura Popular, Xiquets de l'Ei i la Colla Bastonera Cop a Cop. Seguidament es va fer una dinar popular al carrer sant pere màrtir amb Brindis per les preses polítiques de tot el món i es donà la Benvinguda a l'ex pres polític català Jordi Grau.


Rescat ( col·lectiu de suport a les preses polítiques catalanes )

amnistiarescat.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jornades per l'Amnistia de Rescat ( imatges )
03 jun 2013
Jo pensava que l´amnistia ve despres de que l´estat façi una llei. Com demaneu l´amnistia al mateix estat espanyol? si es el enemic. Copia i pega dels bascos. Aixo es patetic, quanta falta de llums. Voleu els pressos i presses politics lliures, i li demaneu una llei de AMNISTIA al papa estat
Re: Jornades per l'Amnistia de Rescat ( imatges )
04 jun 2013
Pel de dalt: qui no té feina, el gat pentina...

Felicitats per les jornades!
Sindicato Sindicat