Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Solidaritat amb la Lluita de les Treballadores de la Neteja --> Embruta Badalona!
30 mai 2013
Albiol : Les Campanades faran reduir les teves pilotes. Zoom: Augmentar Font: pilotes Destrueix Correu electrònic ALBIOL Video ALBIOL Galeria d'imatges ALBIOL
Donem suport i ens solidaritzem amb la lluita de les treballadores i treballadors de la Neteja. En defensa dels seus drets laborals i en contra de l'Intent del Govern del PP de donar els Beneficis a les Multinacionals i empitjorar les condicions de les Treballadores.


FEM UN Crida A TOTA LA CIUTADANIA DE BADALONA PER DONAR SUPORT A LES Treballadores DE LA NETEJA DE Dependències DEL MUNICIPI.

L'ajuntament de Badalona pretén imposar en la nova Contracta del concurs, adjudicar La neteja d'Edificis i Locals amb Unes conditions tan lesives contra els Treballadors del Servei de Neteja de FCC Que derivaran en tombes Conseqüències Per La higiene, la Situació familiars de les Treballadores i el normals funcionament dels col·legis:

- Acomiadaments de 25 companys.

- Canvis de CONTRACTES indefinits per CONTRACTES discontinus El Que vol dir que No Es netejaran en els Mesos de juliol i agost Durant dos Mesos passarien a l'atur amb el perjudici Per La jubilació.

- Incompliment dels acords

- AUGMENT de la jornada laboral i Distribució irregular, El Que implicarà l'empitjorament en la qualitat del servei

- Opacitat a l'hora de presentar el concurs dels diferents grups municipals i agents socials per tal d'impedir i limitar la Participació i El Que hauria servei Lluitar porció millorar la qualitat del servei.

Que ESQUEMA Afegir a TOT AIXÒ, la pretensió de baixar els salaris a Unes Treballadores Que perceben menys de mil euros mensuals i en MOLTS Casos només entra en La seva Llar this Salari amb marits pecat Subsidis i amb Fills a càrrec .

Visca la lluita de les Treballadores!

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa