Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
la Sánchez-Camacho també hauria rebut sobresous del partit popular. Els papers de Bárcenas.
23 mai 2013


Segons el digital 'Elplural.com', la dirigent va cobrar més de 110.000 euros per complementar els seus salaris com a càrrec públic el 2011. La presidenta del PPC reconeix la retribució, però afirma que és "legal"

----toooot mooolt leegal-----

SEMPRE
http://www.eltriangle.eu


Cada cop apareixen més dirigents del PP esquitxats per l’escàndol dels sobresous. L’últim nom que ha sortit és el de la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, que només el 2011 hauria rebut més de 113.000 euros des de la direcció estatal del partit, segons informa el portal elplural.com. La dada apareix a la comptabilitat oficial del partit en mans del jutge de l’Audiència Nacional espanyola Pablo Ruz.

Camacho va obtenir aquests elevats ingressos mitjançant transferències que el Partit Popular realitzava a través de dos comptes bancaris diferents: el que utilitzaven per a la gestió del grup popular al Senat i amb el que operaven directament des de la seu del partit. Camacho rebia remuneracions extra per la seva condició de membre del grup del PP al Senat i com a presidenta del Partit Popular a Catalunya . Per tot plegat, els seus ingressos van superar el 2011 els 190.000 euros.

Només sota el "concepte de despeses de representació del grup" al Senat, la presidenta del Partit Popular de Catalunya va rebre 18.036,62 euros. La resta de l'import, fins a arribar als 113.633,28 euros li va ser transferit des del compte principal amb què els populars operen des de la seu del partit.



Camacho reconeix els sobresous i assegura que són legals

La presidenta del PPC ha admès aquest dijous, a preguntes dels periodistes als passadissos del Parlament, que rep un sou del Partit Popular en condició de líder regional, que complementa el que guanya com a parlamentaria, “igual que van fer els meus antecessors”, Josep Maria Piqué i Daniel Sirera.

Segons Alicia Sánchez Camacho, aquestes dades apareixen a la seva declaració de la renda i no té res a amagar. La líder del PP a Catalunya no ha volgut entrar a parlar de xifres i ha assegurat que “jo el que guanyo ho faig públic, cosa que altres no fan”. Malgrat això, a la seva declaració de bens publicada pel Senat al 2011 no apareix cap ingrés provinent del seu partit, com si que consta a la d’aquest any.


FONT (eL tRIANGLE VIA eL PLURAL)

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat