Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: criminalització i repressió
Comunicat de CNT d'Olot en suport a en Genís i als altres encausats del 29M
22 mai 2013
El proper 14 de juny el company d’Arran i de la CUP garrotxina Genís Martín serà jutjat -amb altres joves del barri barceloní de Les Corts- acusades de desordres públics, danys continuats en el mobiliari urbà i alteració de la via pública. Malgrat no haver-hi cap mena de proves ni contra ell ni contra cap dels encausats els demanen de 5 a 7 anys de presó i 5.000 € de multa.
Genís Banner1.jpg
En Genís i amb ell els altres acusats van ser detinguts arbitràriament a la passada jornada de Vaga General del 29M de 2012 després que es tallés la circulació al carrer Numància de Barcelona. Amb els informes del Grup d’Informació dels Mossos d’Esquadra -veritable hereu de la malauradament famosa Brigada Político Social franquista- fiscal, Ajuntament i Generalitat demanen aquestes penes exagerades de presó.

Aquesta jornada de vaga és la trGenís Banner1istament famosa de la web de delacions de Felip Puig, on es van penjar imatges de suposats activistes i que va ser tancada poques setmanes després per l’escàndol que va suposar. En ella s’hi van penjar fotografies de menors -fet totalment il·legal- i la justícia va absoldre totes les persones identificades a través d’ella. En definitiva, un altre cop magistral de l’esperpèntic Felip Puig al capdavant dels Mossos d’Esquadra.

Les penes que es demanen contra ells només responen a la voluntat d’aturar les mobilitzacions socials que no han fet més que augmentar en els darrers anys per la pèrdua i robatori dels nostres drets socials i laborals per part d’una classe política i econòmica corrupta i sense escrúpols.

Des de la CNT d’Olot volem fer públic el nostre suport a en Genís i als altres encausats així com rebutjar de manera clara la política repressiva governamental i policial, ja sigui contra independentistes, contra el moviment llibertari o contra qualsevol acte de protesta legítima que ells mateixos provoquen amb els seus actes criminals.

Per l’absolució de totes les encausades del 29M i l’aturada de la repressió contra els moviments socials.

Secretaria de Premsa i Comunicació

Confederació Nacional del Treball d’Olot
Mira també:
http://genisabsolucio.blogspot.com.es/
http://www.cntolot.org/comunicat-de-suport-a-en-genis-i-als-altres-encausats-del-29m/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat