Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[Cartel] La policia arresta 5 persones vinculades a l'anarquisme...
21 mai 2013
Cartel en pdf per descarregar (b&n i color)
6.pdf
6.pdf (38,87 KiB)
5.pdf
5.pdf (39,03 KiB)
4.pdf
4.pdf (38,88 KiB)
La policia arresta 5 persones vinculades a l'anarquisme...


Arrel de les últimes detencions i registres d'espais vinculats a l'entorn anarquista i a l'intent, que és va succeint en els darrers temps, de colpejar i paralitzar al mateix, som conscients que si l'Estat vol realment acabar amb nosaltres

...hauria d'arrestar-ne a més!

Perquè l'existència de l'Estat i de qualsevol forma d'autoritat és incompatible amb la nostra.
Perquè l'Estat entén la lògica de l'obediència i la submissió cap a ell i nosaltres només volem entendre la lògica de la rebel·lió i de la llibertat.
Perquè qualsevol Govern, sigui d'Esquerres o de Dretes, busca imposar-nos els seus interessos que són els mateixos de l'elit política, econòmica, militar, tecnològica, etcètera.
Perquè no hem vingut a pactar a canvi de reformes i engrunes, sinó a enderrocar aquest Sistema que posa un número de sèrie, un preu i una data de caducitat a les persones.
Perquè volem crear un nou tipus de relacions, una manera diferent de conviure, de gestionar la nostra vida i la nostra quotidianitat basada en la solidaritat, el suport mutu i l'autogestió, una forma de vida basada en una ètica de l'autonomia i l'emancipació, on la llibertat de cadascun potenciï la dels altres.
Perquè quan l'«ordre constitucional» perilla, l'Estat utilitza totes les eines necessàries per defensar-ho, ja sigui mitjançant la força (amb la Policia) o mitjançant l'adoctrinament (amb la premsa i la publicitat), eines que generalment funcionen al uníson.

Les detencions de la vaga general del 29M, del bloqueig al Parlament, de l'1 de Maig de 2011 a Barcelona, de la vaga general del 29S, així com diversos arrests individualitzats a companyes i companys a Madrid i Catalunya entre 2008 i 2011 acusades de diverses accions, són només alguns dels exemples més recents.

És per això que l'Estat hauria de seguir colpejant-nos i és per això que no baixarem el cap, no recorrerem a la lògica judicial de la innocència/culpabilitat ni a la lògica democràtica del vot i la delegació...


...i seguirem lluitant!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Cartel] La policia arresta 5 persones vinculades a l'anarquisme...
21 mai 2013
A que ve lo del vot i la delegació?
Re: [Cartel] La policia arresta 5 persones vinculades a l'anarquisme...
21 mai 2013
A la claretat mental del personal... ai...
Re: [Cartel] La policia arresta 5 persones vinculades a l'anarquisme...
21 mai 2013
En zaragoza han imputado a 11 personas por la okupación del Hospital que hizo la CNT hace unos meses. La estrategia es tenernos bien entretenidxs en temas legales, juicios y campañas de solidaridad, y sacarnos de la lucha social.
Re: [Cartel] La policia arresta 5 persones vinculades a l'anarquisme...
21 mai 2013
Bien, aclarado que no recurriremos al voto para solucionar un conflicto que no tiene más solución que la destrucción del capital y no su perpetuación, y que sabemos que el estado nos quiere mantener entretenidas "en temas legales, juicios y campañas de solidaridad, y sacarnos de la lucha social", lo que nos queda no es más que recordar a las compañeras represaliadas, no olvidarlas, "...i seguirem lluitant!"...

Sabemos lo que pasa y lo que tenemos que hacer, nos falta la voluntad de entendernos y dejar nuestros prejuicios aparte. Si lo conseguimos, el estado golpeará más fuerte, y a diferencia de éste y de quien lo dirige y gobierna y que no quieren perder sus privilegios nosotras sabemos y entendemos lo que es la proporcionalidad.
Re: [Cartel] La policia arresta 5 persones vinculades a l'anarquisme...
21 mai 2013
Vinculadas al terrorismo, no manipuleis.
Sindicat Terrassa