Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
[Cartel] La policia arresta 5 persones vinculades a l'anarquisme...
21 mai 2013
Cartel en pdf per descarregar (b&n i color)
6.pdf
6.pdf (38,87 KiB)
5.pdf
5.pdf (39,03 KiB)
4.pdf
4.pdf (38,88 KiB)
La policia arresta 5 persones vinculades a l'anarquisme...


Arrel de les últimes detencions i registres d'espais vinculats a l'entorn anarquista i a l'intent, que és va succeint en els darrers temps, de colpejar i paralitzar al mateix, som conscients que si l'Estat vol realment acabar amb nosaltres

...hauria d'arrestar-ne a més!

Perquè l'existència de l'Estat i de qualsevol forma d'autoritat és incompatible amb la nostra.
Perquè l'Estat entén la lògica de l'obediència i la submissió cap a ell i nosaltres només volem entendre la lògica de la rebel·lió i de la llibertat.
Perquè qualsevol Govern, sigui d'Esquerres o de Dretes, busca imposar-nos els seus interessos que són els mateixos de l'elit política, econòmica, militar, tecnològica, etcètera.
Perquè no hem vingut a pactar a canvi de reformes i engrunes, sinó a enderrocar aquest Sistema que posa un número de sèrie, un preu i una data de caducitat a les persones.
Perquè volem crear un nou tipus de relacions, una manera diferent de conviure, de gestionar la nostra vida i la nostra quotidianitat basada en la solidaritat, el suport mutu i l'autogestió, una forma de vida basada en una ètica de l'autonomia i l'emancipació, on la llibertat de cadascun potenciï la dels altres.
Perquè quan l'«ordre constitucional» perilla, l'Estat utilitza totes les eines necessàries per defensar-ho, ja sigui mitjançant la força (amb la Policia) o mitjançant l'adoctrinament (amb la premsa i la publicitat), eines que generalment funcionen al uníson.

Les detencions de la vaga general del 29M, del bloqueig al Parlament, de l'1 de Maig de 2011 a Barcelona, de la vaga general del 29S, així com diversos arrests individualitzats a companyes i companys a Madrid i Catalunya entre 2008 i 2011 acusades de diverses accions, són només alguns dels exemples més recents.

És per això que l'Estat hauria de seguir colpejant-nos i és per això que no baixarem el cap, no recorrerem a la lògica judicial de la innocència/culpabilitat ni a la lògica democràtica del vot i la delegació...


...i seguirem lluitant!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Cartel] La policia arresta 5 persones vinculades a l'anarquisme...
21 mai 2013
A que ve lo del vot i la delegació?
Re: [Cartel] La policia arresta 5 persones vinculades a l'anarquisme...
21 mai 2013
A la claretat mental del personal... ai...
Re: [Cartel] La policia arresta 5 persones vinculades a l'anarquisme...
21 mai 2013
En zaragoza han imputado a 11 personas por la okupación del Hospital que hizo la CNT hace unos meses. La estrategia es tenernos bien entretenidxs en temas legales, juicios y campañas de solidaridad, y sacarnos de la lucha social.
Re: [Cartel] La policia arresta 5 persones vinculades a l'anarquisme...
21 mai 2013
Bien, aclarado que no recurriremos al voto para solucionar un conflicto que no tiene más solución que la destrucción del capital y no su perpetuación, y que sabemos que el estado nos quiere mantener entretenidas "en temas legales, juicios y campañas de solidaridad, y sacarnos de la lucha social", lo que nos queda no es más que recordar a las compañeras represaliadas, no olvidarlas, "...i seguirem lluitant!"...

Sabemos lo que pasa y lo que tenemos que hacer, nos falta la voluntad de entendernos y dejar nuestros prejuicios aparte. Si lo conseguimos, el estado golpeará más fuerte, y a diferencia de éste y de quien lo dirige y gobierna y que no quieren perder sus privilegios nosotras sabemos y entendemos lo que es la proporcionalidad.
Re: [Cartel] La policia arresta 5 persones vinculades a l'anarquisme...
21 mai 2013
Vinculadas al terrorismo, no manipuleis.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more