Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Comunicat del SPCR davant els actes de repressió policial esdevinguts en els locals de CNT Sabadell
21 mai 2013
Des del Comitè Regional volem fer extensiu a la resta de l'organització l'arbitrarietat i el despropòsit creat el passat dia 15 de Maig per part dels Mossos d'Esquadra, arran dels fets que passem a detallar.

A les 6 del matí del dia 15 de Maig es van presentar al local del Sindicat de Sabadell 6 dotacions d'antidisturbis, sense cap ordre judicial forçant la porta del local i entrant en l'espai cedit als col·lectius 15M Sabadell, Xarxa D'Intercanvi de Sabadell, i altres col·lectius i individualitats.


Una vegada dins es van fer destrosses a la biblioteca confiscant-se material informàtic i propaganda amb la finalitat de trobar algun tipus de relació amb el suposat grup Bandera Negra. A dia d'avui queda confirmada l'empresonament de 5 persones previ pas per l'Audiència Nacional, per pertànyer al Grup Bandera Negra, del que no tenim constància que existeixi dins del territori català.


Pel que fa a membres del Sindicat i de l'Ateneu Llibertari no hi ha cap detingut. La versió maniquea de la qual els mitjans de comunicació de tot el país es van fer ressò, al llarg del dia 15 i posteriors introduint termes com a 'violents' o 'terroristes' a les notícies relacionades, demostra una política de fets consumats, sense el menor contrast amb l'objectiu últim d'estigmatitzar i definir negativament, la tasca sindical i cultural realitzada tant per la CNT (propietària del local), com pels diferents col·lectius que utilitzen l'espai cedit pel sindicat.


No creiem que sigui casualitat l'entrada en un espai utilitzat pel 15M de Sabadell el mateix dia del seu aniversari, i setmanes després que els periodistes a sou del capital i/o de l'Estat advertien segons fonts policials o del CNI de la infiltració d'anarquistes en moviments com el 15M.

Aquesta falta d'ètica periodística, ens posa sobra la taula la connexió directa de les forces repressives amb els mitjans de comunicació, com un tot homogeni i aclaparador que no dóna lloc a cap rectificació per part dels afectats en el moment dels fets generant la més patètica indefensió.



Entenem que aquest tipus d'actuacions tenen la missió encomanada d'espantar, i situar dins de categories estigmatitzades a tots aquells moviments socials que estan a dia d'avui denunciant i lluitant enfront dels abusos d'un règim econòmic i polític desigual, aliens a la política de pactes que en aquest moment estan duent a terme els denominats agents socials, amb la finalitat de separar i preparar a la societat per a futures onades repressives.


Per tot això lluny de paralitzar-nos amb la por, és important recuperar l'ànim fent front a la repressió, continuant amb la nostra lluita diària.


Comitè Regional Catalunya – Balears

Confederació Nacional del Treball
Mira també:
http://soliobrera.cnt.es/

This work is in the public domain

Comentaris

?
21 mai 2013

«En la propia CNT (de credo anarcosindicalista), su secretario de comunicación, Carlos Arillo, resta importancia a estos grupos. “Más que anarquistas son otras cosas... Okupas, antisistemas, yo qué sé... Van cambiando y algunas veces se denominan anarquistas. Y eso, a veces, se utiliza en nuestra contra. Cuando ellos hablan de acción directa, hablan de quemar un coche o un cajero. Cuando nosotros hablamos de acción directa, nos referimos a negociar directamente con los empresarios. Pero nos vinculan a estas cosas. Las primeras informaciones sobre las detenciones de esta semana, dijeron que se habían producido en la sede de la CNT de Sabadell. Algo totalmente falso. La CNT está creciendo. Y quizá esa sea la causa de que quieran mezclar el anarcosindicalismo con estas acciones”.»

http://www.elconfidencial.com/espana/2013/05/18/el-anarquismo-violento-e/
Re: Comunicat del SPCR davant els actes de repressió policial esdevinguts en els locals de CNT Sabadell
21 mai 2013
demanar la llibertat dels detinguts seria massa no?
Re: Comunicat del SPCR davant els actes de repressió policial esdevinguts en els locals de CNT Sabadell
21 mai 2013
Preocuparse per els i les companyes i no tant per el que diuen els "popes" de la CNT, que ja sabem quina és la seva preocupació per els companyes preses, també seria massa no?
Re: Comunicat del SPCR davant els actes de repressió policial esdevinguts en els locals de CNT Sabadell
21 mai 2013
Informar-se de tot el que ha passat seria massa,no? És més fàcil dir que la CNT és molt dolenta i no recolza els anarquistes lluitadors presos.

Bona font el confidencial ;) i si és veritat molts sindicats entre ells Sabadell no ho comparteixen.
Re: Comunicat del SPCR davant els actes de repressió policial esdevinguts en els locals de CNT Sabadell
21 mai 2013
denunciar a kienes se suben al carro de tirar mierda y deslegitimar en los mass mierda a compañerxs presxs es tambien preocuparse por ellxs, y por todxs nosotrxs lxs ke estamos "libres"

si cnt no se ha pronunciado por medio de carlos arillo en tales terminos, o ni sikiera se ha pronunciado o sus palabras aparecen tergiversadas ke lo denuncien y lo hagan publico, menudo secretario de comunicacion ke tergiversan sus palabras en los medios en caso de ser asi y se las trae al pairo

de ser ciertas sus declaraciones ke deje ya mismo sus responsabilidades de secretario de comunicacion en la cnt a otra persona mas lucida y con un minimo de dignidad y coherencia, de paso ke alguien le explike a carlos pardillo ke okupar es una forma de accion directa en donde no se keman bancos ni coches, ke existen anarkistas fuera del anarcosindicalismo y ke si se dedicara mas a okupar fabricas y no a una mera defensa del trabajismo y su puesto de trabajo kizas otro gallo nos cantaria, y ademas sus declaraciones al espectaculo no serian tan cobardes y tan estupidas

tambien se puede esconder la cabeza en tierra como el avestruz y ke se encarguen lxs militantes de desmentir lo aparecido en el confidencial diciendo ke esta manipulado, ke tergiversan... de esta manera unxs cuantos kedan bien de cara a la galeria burguesa y su podrida legalidad, y contentan a su vez a lxs afiliadxs y entorno ke no les cuadra bien ciertas declaraciones

pero ke asco da la falsa moral burguesa, si hay mdma de por medio lo habra puesto la policia y mienten, trabajar es revolucionario pero vender droga ilegal no lo es, vender droga legal por contra si es revolucionario... si resulta ke las las declaraciones son de verguenza ajena entonces es ke son manipuladas y no hace falta ni aclaracion publica sikiera...

la mentalidad pekeño burguesa siempre limpia, siempre politicamente correcta, siempre por kedar bien de cara a la galeria kiere nadar en sabanas de seda pero al final de cuentas les rebosa mierda hasta por encima de las orejas

una organizacion revolucionaria legalizada debe estar siempre dispuesta a "caer en el abismo" y ser ilegalizada, debe vivir su corta o larga vida al borde de la ilegalizacion pues fue creada para subvertir el estado de las cosas y no para adaptarse a el, por el contrario una organizacion revolucionaria ke su maxima preocupacion es la legalidad vigente y la galeria de fotos es una organizacion claro esta, pero cualkier cosa antes ke revolucionaria

no me malinterpretes, no estoy diciendo ke la cnt deba tirarse al barro y con los ojos vendados, pero de tensar la cuerda en comun a hacernos un nudo en el cuello con ella hay una importante diferencia
Re: Comunicat del SPCR davant els actes de repressió policial esdevinguts en els locals de CNT Sabadell
21 mai 2013
Por una vez, Jon, te doy toda la razón.
Re: Comunicat del SPCR davant els actes de repressió policial esdevinguts en els locals de CNT Sabadell
21 mai 2013
ke no sirva de precedente... ;)
Sindicato Sindicat