Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Forn, fleca i xocolata convocats a la Vaga.
16 mai 2013
El transport de mercaderies per carretera convocat a 48 hores de vaga.

I també VAGA el 23 de maig als sectors de les fleques, xocolates i masses congelades. Les federacions agroalimentàries de CCOO i UGT denuncien que la posició de la patronal és de bloqueig a la negociació. Les patronals intenten imposar aprofitant els avantatges que li ofereix la reforma laboral i l’amenaça de la pèrdua dels actuals convenis, amb la pretensió que, a partir del 8 de juliol, caiguin els convenis i s' empitjorin les condicions de treball d’uns sectors que ocupen desenes de milers de treballadors i treballadores .

Per tot això es fan una crida a tots els treballadors i treballadores dels sectors en lluita de Catalunya a sumar-se a la vaga del 23 de maig.
JORNADA DE LLUITA 23 de maig


Jornada de lluita contra el bloqueig patronal dels nostres convenis col.lectius: 23 de maig

Davant del bloqueig de les patronals de diferents sectors a molts convenis col·lectius: Aquest dia hi haurà diferents vagues, manifestacions i accions per denunciar la desprotecció de molts treballadors i treballadores si no s'actualitzen els convenis que tenen vigència fins al 7 de juliol.



Entre les manifestacions del dijous 23 de maig, la de Barcelona començarà a les 18.00 h des de plaça de Catalunya cantonada amb el Passeig de Gràcia.


Les manifestacions són les següents:

- Barcelona, 18.00 h, plaça de Catalunya amb Passeig de Gràcia.
- Girona, 19.00 h, plaça de la Independència.
- Granollers: 10.00 h, de la seu de la patronal FOMENT– UEI (Av. Europa, 21) fins a la seu de PIMEC (Av. Sant Julià, 1).
- Lleida: 12.00 h, concentració davant la Federació d’Empresaris Metal·lúrgics de Lleida (plaça de Sant Joan, 8); i a les 19.00 h, manifestació des de plaça d'Espanya.
- Mataró: 12.00 h, concentració davant de la seu de la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials dels Maresme (C.Germans Thos i Codina, 9).
- Sabadell: 12.00 h, concentració davant del Centre Metal·lúrgic (C. de les Tres Creus, 66).
- Tarragona: 18.30 h, Rambla Vella (davant Sta. Tecla).
- Terrassa: 12.00 h, concentració davant la seu de la CECOT (Sant Pau, 6).
- Vic: 12.00 h, concentració davant de l’edifici d'El Sucre


Prèviament, el dijous 16 de maig, al matí, el Pavelló de la Vall d'Hebron de Barcelona ha acollit una macro-assemblea d'enllaços sindicals.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Forn, fleca i xocolata convocats a la Vaga.
16 mai 2013
poseu algun link, contacte... només convoquen CCOO i UGT??
Sindicato Sindicat