Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: altres temes
l´Ateneu Enciclopèdic i Popular presenten l´última edició de la seva revista "Enciclopèdic noticiari" i el seu manifest.
09 mai 2013
L´Ateneu Enciclopèdic i Popular presenten l´última edició de la seva revista "Enciclopèdic noticiari" i el seu manifest.
El divendres, 10 de maig a les 21 hores els companys de l´Ateneu Enciclopèdic i Popular presenten l´última edició de la seva revista "Enciclopèdic noticiari" i el seu manifest que repassa totes les anades i vingudes, tots els mareigs institucionals patits per l’ Ateneu i que confirma la seva determinació en continuar lluitant per recuperar allò que li fou espoliat a la classe obrera el 26 de gener del 1939.
L´Ateneu Enciclopèdic i Popular fundat al 1902, va ser el primer indret no institucional que ocuparen les tropes franquistes comandades pel general Yagüe. S’ espolià el seu patrimoni, i els seus arxius juntament amb els llibres de la seva biblioteca van ser cremats a les Rambles.
Desprès de las presentacions degustarem un bon sopar.
Us esperem.
Salut.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: l´Ateneu Enciclopèdic i Popular presenten l´última edició de la seva revista "Enciclopèdic noticiari" i el seu manifest.
10 mai 2013
dir on es fa facilitaria l'assistència
Sindicat Terrassa