Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sanitat : pobles i cultures vs poder i estats
[Vila olímpica] Cursa per la independència
09 mai 2013
societat treballadora, societat esportista, societat saludable.
Va creixent el nombre de curses per la independència//Pocs dies després d’haver anunciat la posada en marxa del Corre per la independència, ja hi ha onze curses que s’hi han adherit, donant suport a la reivindicació de consulta. Aquest diumenge es va disputar la Cursa del Vent i pel proper cap de setmana tenim la Cursa 1714 (http://www.cursa1714.cat)

Podeu consultar la llista sencera de curses que s’han adherit a la iniciativa. I si voleu ser organitzadors també hi trobareu les instruccions per adherir-hi la vostra cursa.


VILA OLIMPICA, PRINCIPIS DE JUNY
Mira també:
http://www.atletisme.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Vila olímpica] Cursa per la independència
09 mai 2013
FUERA LA POLITICA DEL DEPORTE!!!!!
Re: [Vila olímpica] Cursa per la independència
09 mai 2013
Fora el sport de la polìtica!
Re: [Vila olímpica] Cursa per la independència
09 mai 2013
Societat estúpida, societat aleinada, societat neoliberal!

Ja vos podeu injectar quitrà convergent per les venes. També en càpsules i supositoris.

Podeu consultar la llista i adherir-vos a la iniciativa del campeonat de lavatives quatribarrades.

Mireu: aquí
Re: [Vila olímpica] Cursa per la independència
09 mai 2013
I fora els heroinòmans d' indymedia!
Re: [Vila olímpica] Cursa per la independència
09 mai 2013
Heroi-no-umans???

Deixa els còmics que les retallades no les fan alienígenes d'altres galaxies, sou els de CiU & Company
Re: [Vila olímpica] Cursa per la independència
10 mai 2013
pos si molt poca autocritica al nostre propi des-gobern, primer em de netejar casa nostra...
proposo una correguda al voltant del parlament, encerclarlos, com fan ells amb els mossos d'esquadra amb algunes manis o com al ridicul desfile del dia 30 d'abril per gracia, je je mireu el video d 2 minuts:
http://www.youtube.com/watch?v=QS4m9SUe9kQ
avorem si amb l'energia d'espiral creem una energia concentrico-estelar-quanticu que engulleiçi en un forat negre a tota la tropa de corruptes i *assesins del parlament.
*dicese dels que permeten les llarges llistes d'espera de les operacions als hospitals etc etc.
Re: [Vila olímpica] Cursa per la independència
10 mai 2013
La independència precisament és reclamar les eines per netejar casa nostra. No es pot fer neteja dins del marc constitucional, de la mateixa manera que, encara que manés la CNT, dins d'aquest marc i amb els diners que retorna l'estat i el dèficit que imposa , hauria de retallar igual.
Re: [Vila olímpica] Cursa per la independència
10 mai 2013
je je, esperat esperat k te lo arregli ciu i erc. Com has posat CNT amb calçador... la cnt no vol el poder, proposa el municipalisme llibertari, el assamblearisme horitzontal, la participacio directa activa... es igual, tampoc no crec que et creguis que es pot arrivar a aixo... tot i k afloren arreu del pais eixemples de grups de autogestio, moneda social etc...
som un pais ric, molt mal repartit i amb molt mabaratament i desviamenmt corrupte de diners... no cal retallar per les coses bassiques; mejar, sanitat, vivenda, educacio no la inclogu per k ens lo podem fer i no crec en el model de universitat tan i tan teorica i criadero de sumisos amb mentalitat reaccionaria... i jo vaig pasar un rato x la uni.
Re: [Vila olímpica] Cursa per la independència
10 mai 2013
Els de CiU són uns neoliberals i uns burgesos, ok. Jo els "reeducaria" només per aquest fet. però el que no podem , en aquest moment, és culpar la gent per com pensa. Avui en dia la crisi del capitalisme és mundial i, en el cas català, s'agreuja pel tracte colonial dispensat per la metròpoli. I els de CiU, a pesar de ser uns torturadors i uns burgesos, fan el que poden amb els pressupostos. Si es treguessin els sous, cotxes oficials i dietes, etc, etc, etc... no tindríem ni per pipes igualment. El problema de fons no són els pressupostos. Són els bancs i el gran capital. I repeteixo que, sense sobirania política, els catalans no podem fer res contra ells. Com podem lluitar contra el frau fiscal sense hisenda pròpia? Com podem nacionalitzar bancs si el Tribunal Constitucional és la nostra bèstia negra? Que no volgueu un estat català perquè tots els estats són dolents i bla bla bla ho comprenc, però que diueu que estreu en contra de la independència perquè és un invent de CiU i que la culpa de tota la misèria és de CiU desvirtua el contingut revolucionari i us assimila a C's, Pp i xusma d'aquesta.
Re: [Vila olímpica] Cursa per la independència
10 mai 2013
No he dit res d'anar en contra del independisme, no generalitzis, tampoc soc anarka cenetero, en tot cas he xuclat força de la cultura llibertaria i assamblearista... i recorda k fins i tot hi han grupets d anarkes indepes..., em passo per el forro els ismes, les banderetes i el xiringuisme...

No hi ha reeducació possible, es part del neoliberalisme salvatge, van de la ma de la patronal, la merkel i la mare k els va parir, com diuen uns; el capitalisme no es reforma es destrueix, però jo afegiria; es destrueix, construint alternatives (jo crec k aixo passa x marxar als àmbits rurals...) i realment amb el sistema k tenen muntat parlamentaris-ta, tenen per rato (mira la historia a tot el mon, fins hi tot a Islàndia ara a sortit la dreta i es k es el seu terreny; tens la pasta (oligarquia) tens la premsa etc, els vots.) Tot i k els de la cup, la plataforma de la Teresa forcades i el Arcadi oliveres els pirates i 4 mes es creguin k el poden transformar... no se tampoc mels carregaré per k prefereixo gastar la energia amb els corruptes totals, ara k cius, erc, iniciatives ja han demostrat k son uns podrits (i llastima de algun-a militant de base k s'ho creu). El seu sistema de per si es intrínsecament corruptible i evidentment no democràtic, pos res jo no vull una copia d'Això a on visqui, sigui al Marroc sigui a la corona catalanosuiza.
No em vull conformar amb "el mal menor" dels pebrots. Ho ens ho creiem o som carn de canyó de mas de lo mismo...
En akesta possible transició es on es pot decidir un model de país, amb la força, com sempre del carrer, o hauria de dir del camp?
em vaig a la pl. catalunya, hi ha convocatòria a les 19;30, també podeu venir a fer una curs-a
Re: [Vila olímpica] Cursa per la independència
11 mai 2013
al INDP; dius que el ciu fan el que poden amb els presupuestos? si embutxacar-se tot el k poguin ells i els coleges. no se si riure o barallarme amb el proper amic indepe que em trovi.

Es lo que pasa per nomes mirar tv3, al fianl el seu discurs de que fan el que podent, la colen al insconscient i acaves adquirint el seu propi discurs embuster.
ep que tenim http://latele.cat/ al canal 37 de la tdt
Re: [Vila olímpica] Cursa per la independència
12 mai 2013
nosaltres també volem la independència de catalunya.


I PROPOSEM QUE EL PRIMER DESPREÉS DE LA PROCLAMACIÓ I TAL, ÉS LA LEGALITZACIÓ DE LA MARIHUANA.


CAP ESPANYA ENS FARÀ LLIURES!


XD
Sindicato Sindicat