Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió : educació i societat : immigració : laboral
Estat Català,ataca el monument pels "Immolats per Catalunya"
28 abr 2013
Per 4art cop patriotes d'Estat Català han esborrat el nom de Justo Bueno, l'anticatalà assassí dels germans Badia, dels monòlits del monument pels "Immolats per les Llibertats de Catalunya" del Cementiri de Montjuïc de Barcelona
Justo Bueno Pérez fou un assassí culpable de nombrosos crims, entre ells l'assassinat dels germans Josep i Miquel Badia, destacats militants d'Estat Català ara fa 77 anys.
Recordem a més que Justo Bueno, a banda de tots els seus crims, en el seu moment tractà d'adherir-se al franquisme declarant-se espanyolista i enemic del independentisme català i reivindicant la mort dels germans Badia com a mèrit davant les autoritats franquistes.



Un personatge d'aquestes característiques no mereix ésser homenatjat al costat de la resta de caiguts per Catalunya a mans del franquisme com a "Immolat per les llibertats de Catalunya".



Els patriotes d'Estat Català no podem permetre de cap manera un ultratge d'aquesta magnitud i, com ja vàrem advertir a les darreres accions fetes contra la memòria d'aquest assassí, cada cop que el nom d’aquest assassí sigui restablert als monòlits, l’esborrarem.
Mira també:
http://www.racocatala.cat/forums/fil/173818/estat-catal-nova-acci-contra-monlit-dhomenatge-memria-justo-bueno-anticatal-assass-

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Estat Català,ataca el monument pels "Immolats per Catalunya"
28 abr 2013
perque autodefenderse es execrable, condenable,inhuma?, una cnt que es incapaz de asumir i reindivicar a sus hombres mas valientes, se merece lo que le pasa, ser la tonta util de esta mierda de izquierda catalanista, hay cnt quien te ha visto y quien te ve, ala a hacer comunicados conjuntos a nivel local con los que nunca hacen nada execrable, inhumano.
Re: Estat Català,ataca el monument pels "Immolats per Catalunya"
28 abr 2013
perque dius que el justo va ama tar al ruano, mentider, fastigos, eren companys, en cuan a que els companys del gartage durruti eran extorsianadors de putes, fins ahon arriva tot el aparell del sim, sou sencillament el que sou, mentiders, fastigosos i com el josep benet, los de la directa y tot aquesta mateixa purria de la patria catalana la mateixa merda sense escrupols es a dir la benemerita catalana y e4ls seus acolits si si si tot sigui per la patria catalana que es tamve la mateixa merda que la ptria española, que fastic. autodefensa sempre viva la fai, via fora paso a la fai i que os den a vosaltres y a la vostra patria que es unamierda como todas las patrias porque? catalunya como estado tendria que ser diferente
Re: Estat Català,ataca el monument pels "Immolats per Catalunya"
28 abr 2013
UN PATRIOTA = UN IDIOTA
DOS PATRIOTAS = DOS IDIOTAS
y así multiplicáis LA IDIOTEZ
Re: Estat Català,ataca el monument pels "Immolats per Catalunya"
28 abr 2013
És curiós que el policia de la "Brigada Politico-Social de Franco que reconeix Justo Bueno pel carrer i el deté havia estat a les ordres de Miquel Badia. Ja se sap, tots, els germans Badia, Dencàs i els militants d'Estat Català eren amics de Mussolini, com avui no passen de ser uns fatxendes d'extrema dreta, catalana això si.

"Mireu també si el seguia
Amb tots els seus escamots
Ben proveïts de garrots
L'il.lustre Miquel badia.
Sense fer cas de la veda
Empaita i caça a la FAI
I fica més que mai
Els dos peus a la galleda!"
"El Be Negre"
Re: Estat Català,ataca el monument pels "Immolats per Catalunya"
28 abr 2013
Vosaltres no sou Estat Català!
Re: Estat Català,ataca el monument pels "Immolats per Catalunya"
28 abr 2013
En Justo Bueno després es va ajuntar amb els falangistes...

Ni m'agraden els Germans Badia... ni és un referent en Justo Bueno.

Per cert, haurieu de llegir el que va dir el director de la revista "El bé negre" sobre els germans Badia després de tot el merder que hi va haver.

Quant els anarquistes participen d'una certa lluita identitaria es posen al mateix nivell del xovinisme català.

Les coses no son ni tant blanques ni tan negres com alguns voleu pintar-les. Comte amb els enemics que fabriquem per ideologia...
Re: Estat Català,ataca el monument pels "Immolats per Catalunya"
29 abr 2013
no fabriquen ideologies, els companys d'abans.
O es que no te'n adones de que des de el començament de la reivindicació per prop de 100 intel·lectuals per canviar el nom de Francesc Macià, per el dels germanets, fins l'acte d'ahir amb el futur president o segon, que més dona, es vol esborrar al moviment llibertari de Catalunya, per donar tranquil·litat a la burgesia i als poders fàctics.
Estructura o pacte d'estat, sense els "malefactors possibles dels llibertaris"
El poder té memòria. Per si de-cas torna a revifar...
Re: Estat Català,ataca el monument pels "Immolats per Catalunya"
29 abr 2013
ets un mentider, el justo va ser fusilat a la modelo, als anys 40, com sempre necesiteu posar el ventilador per dir que la vostre merda es de tots, feu fastic. justo bueno va ser un militant anarkista valent y honest amb las sevas ideas, va morir afusellat perel que tu dius que es va ajuntar, ets un home de mala fe i fastigos com tots que posan la patria per sobre de tot, feu pena.
Re: Estat Català,ataca el monument pels "Immolats per Catalunya"
29 abr 2013
L'heroic Justo Bueno:
http://www.upf.edu/materials/fhuma/hcu/docs/t6/art/art154.pdf
Re: Estat Català,ataca el monument pels "Immolats per Catalunya"
29 abr 2013
Ja veus tu els dretans de "La Vanguardia" si és veritat que va presumir d'antiseparatista i anticomunista va ser per salvarse, no sé que haurieu fet vosaltres, l'advocat de Companys també va utilitzar la repressió contra els anarquistes per tal d'intentar salvar el President.
Re: Estat Català,ataca el monument pels "Immolats per Catalunya"
30 abr 2013
La premsa burgesa s'ha cuidat molt d'escriure sempre que justo bueno era anarquista però ell va tenir problemes on no podia intimidar (al front, d'on consta que va ser expulsat i detestat per la columna durruti per haver matat un milicià i haver fet actes de brutalitat contra altres, se les va tenir amb déu i sa mare.) i va tenir un paraigua per cometre actes delictius a la FAI, d'on no van saber o voler treure-se'l del damunt per acolloniment potser. Justo tenia una banda d'atracadors i timadors amb alguns "companys" que havia fet a l'exili argentí i altres de per aquí. Doncs bé: el seu interés foren sempre els diners i al final justo i un altre van carregar-se a tots els vells camarades i les seves dones i enterrant-los en un garaig per diners. Els diners van ser sempre el seu mòbil i això ho sap l'historiografia anarquista sense complexes i assumint que era una època de pistolerisme i pre-guerra amb molta violència vers les classes populars.

Aquesta tropa, potser útil per psicòpata al front, on demostraren que eren incapaços de servir, va sembrar la mort i l'extorsió sense més motius polítics que el macarrisme.

Altre cosa eren actituds lamentables dels escamots de badia conduïnt tranvies durant una vaga o repartint llenya sense garanties de dret o judicials de cap mena. Però en tot cas no eren mereixedores de cap assassinat a sang freda.

Molts anarquistes catalans havien comés tot tipus d'ajusticiaments contra caps de policía a barcelona i fins i tot governadors civils o càrrecs de la monarquia... però sobretot policies. Els noms d'alguns homes i dones que van protagonitzar accions violentes de davids contra goliats són pàgines d'honor de l'anarquisme català. Però actuaven contra dictadures i règims que els mataven cada dia aplicant lleis de fugues o invents semblants. Els badia, mig fatxendes mig xulescos i fins molt qüestionables si vols, èren la policía de la generalitat republicana. Una cosa així com els mossos del saura. Tenien un modus operandi semblant, almenys estèticament, al feixisme i fins cert menyspreu per la resolució meditada però només "torturaven" en públic fotent quatre pals al crani i sense obsessions carcelàries ni tics de poli cabró. Èren nanos de pagès, valents, que havien fet de guerriller a les ordres de Macià i havien demostrat que no tremolaven a l'hora de liar-se a pals, a trets o a canonades, encara que fos en inferioritat numèrica... uns tipus respectats per saber montar serveis d'ordre.

Si consultes "els partits polítics de catalunya" del Molas o altres llibres de refrència veuràs que els sectors més estrictament nacionalistes d'estat català, que podien tenir la seva figura més rellevant en daniel cardona i el nosaltres sols, flipaven amb irlanda i les lluites d'alliberament més que amb cap feixisme, que era imperialista per naturalesa. En totes les publicacions i reflexions s'hi troben aspectes molt romàntics però mai absolutistes o violentes contra l'adversàri ideològic si aquest era demòcrata, socialista, anarquista... Només un tal manuel blasi, que considerava macià un botifler i cardona un feble, va ser l'únic sonat que va mantenir entrevistes amb nazis i sembla que al consulat italià amb un feixista. Intentà fer un cop d'estat a nosaltres sols quan aquest era un grup d'uns centenars o sigui que imagina't la seva marginalitat... el raconaire identifuaka de principis del segle XX.

Per mi els germans badia no mereixien el que els va passar, que segurament fou per haver tancat taules de joc, cases de putes i rotllos més de drogues i trapis, que era el que justo bueno podia controlar. Ells i el seu patriotisme visceral no em representen ni representen la meva manera d'entendre l'ordre públic però preferiria passar una vida amb ells que un dia amb els seus assassins. També és interessant veure que justo bueno es va intentar vendre a la falange amb el seu historial demostrat d'assassí de catalanistes, marxistes i gent d'esquerres que qüestionava o s'oposava als seus mètodes.

La qüestió és que l'anarquisme avui en dia no sap a que remetre's per titllar l'independentisme de "nazi" i ha de recórrer a aquesta flagrant manipulació de la història.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more