Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Les ʹiaioflautesʹ demanen al PP un canvi en les seues polítiques d'austeritat
28 abr 2013
Demanen a Delegació que ʺdeixen d'assetjar" a aquells que es manifesten pacíficament contra les injustícies. Representants del moviment Iaoioflautes València han presentat aquest divendres un manifest a la delegada de Govern al País Valencià, Paula Sánchez de León, en el qual li demanen que "deixen d'assetjar als qui es manifesten pacíficament contra les injustícies".
L'associació de Iaioflautes protesta davant la subdelegació del Govern.



Europa Press / València

Així, jubilats membres d'aquest col·lectiu han presentat aquesta petició de reunió per registre d'entrada a la Subdelegació de Govern de València on s'han concentrat, abillats amb armilles reflectores amb el lema 'Iaioflautes València', al crit de 'A estos iaios no ens callen', 'Govern dimissió', i 'Sí es pot'. Alguns dels treballadors han aplaudir la protesta.

Un dels portaveus del moviment ha llegit el manifest en el qual demanen que els reben "com a jubilats que tant hem aportat a aquest país amb una vida de treball" i afirmen tenir "el dret" a ser rebuts pels representants públics i que respecten el dret a la manifestació pacífica, un dret fonamental que, segons la seua opinió, "està sent vulnerat".

Alhora, demanen amb tota cortesia que es deixe d'assetjar a aquells que pacíficament es manifesten i que si els seus diputats són "escridassats pel seu quefer polític hauran de valorar què és el que estan fent incorrectament i no enviar la Policia a reprimir la ciutadania".

Així, un dels portaveus del moviment, Ximo Jordà, ha assenyalat que en el registre els van garantir que els anaven a cridar, però mai ens criden. Per això volem deixar-ho per escrit i en aquest sentit ha advertit que mentre es mantinga aquesta política de retallades continuaran amb les protestes. "No podem parar perquè ells no paren", ha recalcat.



En aquest sentit, adverteix en l'escrit que "contra més repressió exercisquen sobre nosaltres més forta serà la resposta d'un poble que està fart de veure governar les multinacionals i la banca en lloc de les institucions", "de veure que les decisions polítiques i econòmiques es prenen fora de l’Estat espanyol per òrgans que ningú ha elegit" i de "patir desnonaments, embargaments, congelacions salarials, estafes bancàries, retallades en sanitat, ensenyament i en tots els temes socials que afecten el nostre estat del benestar".

"Entenem que vostés, els càrrecs públics, són els nostres representants a tots els nivells i que han estat elegits per nosaltres per a servir-nos i no per a servir altres poders altres lobbies o altres organitzacions més profitoses per als seus interessos particularsʺ.
Mira també:
http://valencia.iaioflautas.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Les ʹiaioflautesʹ demanen al PP un canvi en les seues polítiques d'austeritat
28 abr 2013
Visca!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more