Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Lipdub en defensa de l’Ateneu La Sèquia
28 abr 2013
[Manresa]Lipdub en suport a l’Ateneu La Sèquia i en contra el seu desallotjament

VIDEO LIPDUB: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EQzMG_t1f-g

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Lipdub en defensa de l’Ateneu La Sèquia
28 abr 2013
Realment brutal, quin peto d'espai! aupa la gent que lluita als espais alliberats dels Països Catalans!
Re: Lipdub en defensa de l’Ateneu La Sèquia
28 abr 2013
Aquest tipus de vídeo és dels que t'omplen d'orgull de ser militant i pertànyer a l'Esquerra Independentista, de la seva gent i del moviment popular que té!!! no és si treu més o menys regidors, més o menys diputats, és aquesta alegria de formar part d'un projecte col·lectiu que ha nascut per guanyar. I GUANYAREM!
Re: Lipdub en defensa de l’Ateneu La Sèquia
28 abr 2013
La majoria dels col·lectius que van participar al lipdub no era de l'EI. L'ateneu és un espai plural, cosa que ha fet que sigui vist com un espai de tothom, independentment d'ideologies.
Re: Lipdub en defensa de l’Ateneu La Sèquia
28 abr 2013
apechusque, és que la grandesa de l'EI per sobre d'altres moviments és que treballa en espais amplis i plurals. Quan era adolescent jo pertanyia a certa corrent ideològica que tot el que fos relacionar-se amb gent tipus esplais i caus, etc. estava completament mal vist per "reformistes" i una llarga llista d'insults que no cal que citi. Només valien els del ghetto, la resta són reaccionaris, i tot acabava sent frustració col·lectiva.

El valor de l'EI és aquest: saber teixir llaços de mil lluites i espais amb gent que no és afina (o no ho és inicialment) per construir projecte comú.

Per fer unitat popular.

I això, aquesta alegria i aquest orgull de ser qui som, mai ens la podran treure :)
Re: Lipdub en defensa de l’Ateneu La Sèquia
28 abr 2013
no esta malament
Re: Lipdub en defensa de l’Ateneu La Sèquia
28 abr 2013
No abanderia la lluita de l'EI, i menys resumint-ho amb un "no se si trauran més regidors o menys".
I no és saber relacionar-se amb diferents tipus de gent o no...és saber fins on és positiu ser un col.lectiu o organització amplia o no amb tot el que comporta, i si, una de les coses que comporta és caure amb posicions reformistes.
Baixa del nuvol, i fes més autocrítica..Perquè si les coses continuen així, haurem nascut per quedar-nos on estem, a l' ultim esglaó cobrant un sou de merda i rebent òsties a les manis.
Re: Lipdub en defensa de l’Ateneu La Sèquia
28 abr 2013
al suposat "un de l'EI", primer de tot aprèn a citar perquè canviant les citacions canvies el sentit de les coses.

No he dit ""no se si trauran més regidors o menys" sinó "no és si treu més o menys regidors", tot dient que el que m'importa no és la representació (sentit que tu li vols donar a la meva frase) sinó precisament el contrari: la vitalitat del moviment popular, que a Manresa és bastant gran.

En quan a caure en posicions reformistes... bé, la veritat és que és un debat que aburreix. He vist veïns "reformistes" posant-se caputxa en alguna vaga general i revolucionaris de llibre sent els primers en sortir corrent de tot. Qui és el més reformista: el que s'enfronta al poder al carrer o el que des de posicions teòriques aparentment molt rupturistes sempre demostra la velocitat de les seves bambes?¿?

I autocrítica tota sempre i a cada moment, però no vull baixar de cap núvol. M'hi nego rotundament. Perquè és de les poques coses que no ens poden pendre, el nostre somriure, la nostra alegria i orgull militant.

Per molt que a molts els hi foti.

I no només a la policia...

fins i tot alguns ens volen borrar aquest orgull fent-se passar per militants d'on no són... ells sabran.

Nosaltres a lo nostre...

:)
Re: Lipdub en defensa de l’Ateneu La Sèquia
28 abr 2013
fas pena tio, baixa del nuvol aquest, deixa el MDMA i espabila.
Re: Lipdub en defensa de l’Ateneu La Sèquia
28 abr 2013
Quina prepotència, mare meva..
Si si, els reformistes de l' EI també son revolucionaris. És impossible que no ho siguin, perquè son de l' EI. I si son de l' EI son lluitadors, alegres i combatius. Però el debat del reformisme a l'EI aburreix, perquè és una cosa superada, igual que tants altres debats, estem en un punt de climax on tot debat queda estèril i antiquat..
L' EI tindrà les seves coses positives, però manca molt per ser una oranització "modèlica" si és que existeix i si ha d' existir. Així que menys prepotència de cara a la galeria i més autocrítica.
Tenir posicions revolucionàries no vol dir posar-se caputxa i cremar una bandera d' espanya. Algú pot ser un reformista, un feixista o un nazi i anar encaputxat. La història n' està plena, igual que també pot encaputxar-se i a la que veu una sortida acomodar-se, com tantes lluitadores durant la transició, en que unes lluitaben per un canvi del sistema i les altres van veure una sortida amb el sistema del benestar.
Ser tant simplificador amb els arguments, és fins i tot demagògic i populista...I caure amb el parany de la societat de l' espectacle, acabant pensant-se que el que més portades de telediari ocupa amb les seves macro-destrosses és més revolucionaria també és un greu problema present a diferents sectors.. Tot té una utilitat o uns objectius...però tu, abanderat de l'EI, ho confons tot, i et fas la teva pèli, d' un moviment del que no ets propietari.
Però que hi farem, si hem de vencer, venceremos!
Reformistes? On? Si som exemplars..
I et torno a dir, no ets un/a abanderat/da de l' EI, no parlis amb nom de l' EI, o et creus un mesies?
Mare meva.. aquí és quan un se'n fa concient de la humilitat que falta als moviments suposadament populars..
Re: Lipdub en defensa de l’Ateneu La Sèquia
28 abr 2013
"ho confons tot, i et fas la teva pèli", "d' un moviment del que no ets propietari.", "no parlis amb nom de l' EI, o et creus un mesies?"...

I tot això per dir senzillament que estic orgullós de militar a l'EI, de formar part d'aquest espai polític XD (igual que un altre podria dir que està orgullós de ser de la CNT, això es veu que ja implica creure's un messíes, ser-ne el propietari i no se quantes coses més)

En fi, si algú volia una evidència de que hi ha gent que li molesta profundament que existeixi aquest orgull de ser (que no és contra ningú) aqui en teniu una prova :)


Per cert, el que em dius m'ho pots dir com a tal, amb la teva ideologia per davant.

No cal que et facis passar per ningú de l'EI :)

No rabiis tant, amic/ga, i somriu més, se't nota tens
Re: Lipdub en defensa de l’Ateneu La Sèquia
28 abr 2013
en teniu poca de ràbia x manresa!
Sindicato Sindicat