Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[Barcelona] Jornades [des]Banka. Per un front ciutadà contra el poder financer
25 abr 2013
Els dies 26 i 27 d’abril organitzem les primeres jornades [des]Banka per tal de començar el camí cap a un Front ciutadà contra el poder financer.

Des de desBanka volem oferir una possibilitat de trobada a totes aquelles persones i col·lectius que aposten per alternatives justes, ètiques, socials i democràtiques al poder financer actual. Aquesta és la pretensió de les Jornades: reunir voluntats, complicitats i convergències que facin possible la unitat i la participació popular per tal d’aconseguir una alternativa social i autènticament democràtica a aquest sistema injust i caducat.

Ocuparem dos espais diferents: les Cotxeres de Sants i el Casinet d’Hostafrancs. Als diferents espais es simultanejaran intervencions de persones representants de diferents moviments socials que venen lluitant des de fa temps en les seves respectives àrees contra aquest poder.

Gent de la PAH, EstafaBanca, Plataforma per l’Auditoria Ciutadana del Deute, Cooperativa Integral Catalana, Coop57, Fiare, Plataforma per la Banca Pública, Plataforma para la Nacionalización de las Cajas de Ahorros, Ecologistes en acció, Centre Delàs d’Estudis per la Pau, Alternativas Económicas, Attac…

I experts i activistes com Ada Colau, Agustí Colom, Antoni Domènech, Miren Etxezarreta, Itziar González, Carlos Jiménez Villarejo, Arcadi Oliveres, Albert Recio, Jordi Roca o Esther Vivas, entre d’altres.

Conclourem amb una gran Assemblea perquè parli, s’organitzi i s’involucri la veu de la ciutadania que és la que el poder ha de sentir cada cop amb més força.
Convoca: [des]Banka
http://desbanka.org

This work is in the public domain
Sindicat