Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
a hores d’ara més d’un terç dels diputats i diputades del PP afronten una causa judicial per corrupció
25 abr 2013
Les propostes econòmiques del PP consisteixen a aplicar l'agenda neoliberal imposada des de Berlín i Brussel·les, la qual s’ha traduït en privatitzacions de tot allò públic i ha provocat l’empobriment de la majoria de la població.

En aquest 25 d’abril de 2013 hem de fer palès tant la reivindicació de la catalanitat del nostre poble com la denúncia de la situació d’emergència social, econòmica i política del País Valencià i la necessitat que el nostre poble recupere el DRET A DECIDIR.

La crisi i reestructuració econòmica del capitalisme ha posat en evidència la feblesa i la irracionalitat de l’estructura productiva basada en l’especulació i en la destrucció de l’economia tradicional i del territori. Com a conseqüència d’aquest model, el nombre de persones aturades ha continuat creixent fins a superar el mig milió, mentre que la resta del poble treballador es troba cada dia que passa en una situació de major precarietat. I són les dones i el jovent els sectors socials més afectats per l'atur i la precarietat.

Les propostes econòmiques del PP consisteixen a aplicar l'agenda neoliberal imposada des de Berlín i Brussel·les, la qual s’ha traduït en privatitzacions de tot allò públic i ha provocat l’empobriment de la majoria de la població.

La manca d’alternatives econòmiques i socials creïbles i la corrupció generalitzada dels polítics del sistema (a hores d’ara més d’un terç dels diputats i diputades del PP afronten una causa judicial per corrupció) han conduit al desprestigi i a una crisi política de les institucions del sistema oligàrquic espanyol, basat en una monarquia corrupta, un sistema institucional heretat directament del franquisme i unes autonomies buides de contingut i sense capacitat real de decisió.

Paral·lelament, el PP ha continuat de manera molt grollera la política d’espanyolització, que posa en perill el català a la vida pública, sobretot a l'ensenyament. Aquesta política va acompanyada de la campanya de desprestigi de la nostra cultura, amb la intenció de situar-la en una posició subalterna i folklòrica.

Darrerament, des de determinats sectors reformistes, que intenten canalitzar el descontentament social dins el límit del sistema actual, es comença a reivindicar la negociació d’una nova fiscalitat. Es tracta d’un intent de salvar un vaixell que s’enfonsa, que ni evitarà l’espoli econòmic i fiscal a què està sotmès el País Valencià, ni aturarà les privatitzacions ni les polítiques contra la classe treballadora.

Hem de tirar per un altre camí, que no és cap altre que el nostre poble puga DECIDIR lliurement el seu futur econòmic, polític i social. Per això, des de l’MDT fem una crida a treballar en la construcció de la necessària Unitat Popular, que faça possible una alternativa política. Treballem per la creació, consolidació i desenvolupament de la CUP, garantint que el protagonisme a l’hora de decidir el futur siga del poble treballador.

Alhora defensem la necessitat d’un moviment cívic i popular per la Ruptura Democràtica amb l’Estat espanyol que pose les bases d’un procés d’independència junt amb la resta de la nostra nació: els Països Catalans.


Per la Unitat Popular,

Per la Independència,

Pel Socialisme,

Visca la Terra!

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more