Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Protesta contra el desallotjament de la Nau Espacial
25 abr 2013
La Nau Espacial, el centre social okupat al 22@ i dedicat al circ, està pendent d'un judici de desallotjament el proper 28 de maig. Com a mesura de protesta, un centenar d'okupants han organitzat una cercavila des del carrer d'Àvila, on es troba l'espai, fins a la plaça de Sant Jaume. Aquesta serà la segona vegada que se'ls desallotgi, després que el 2006 haguessin d'abandonar el llavors anomenat centre social La Makabra.

Cinc anys després de la seva inauguració, la Nau Espacial té tots els números per acabar enderrocada. Dissabte a la tarda els usuaris n’han reivindicat el paper. A la nau, situada al barri de la Llacuna del Poblenou, viuen unes 10 persones i els ocupants expliquen que reben més de 200 visites diàries.

Es tracta d’un espai amb més de 50 metres quadrats, on s’organitzen tota mena d’activitats relacionades amb el món del circ i les arts. La propietat, Sacyr Vallehermoso, n’ha denunciat l’ocupació i ara els inquilins demanen un nou lloc on poder expressar-se com a artistes. El desallotjament està previst per al 8 de juliol.


[cont]

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat