Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: immigració
27A Migració, Diversitat, Internacionalisme
23 abr 2013
Jornada "Trenquem els murs" Migració-Diversitat-Internacionalisme

Mati: Presentació de col·lectius de tot arreu i debat "Diferents origens: Una mateixa lluita?"

Dinar popular

Tarda: (i) Bioconstrucció (Marroc); (ii) Context politic: Lluita contra els CIE, Cultura, salut i Migració; (iii) Eines: Prevenció d'entrada en CIE's y com obtenir papers, (iv) Xerrada: Actualitat a Mali- El Azawad i Projecció documental "Sobren Raons"

Sopar

Nit: Festa, celebrem la diversitat; Concert i espectacle: Xumo Nunjo, jam multicultural, salsa i djs fins las 5 de la matinada.

+info: www.canpiella.cat
RompamosMurosPETIT.jpg
#file_1#

(CASTELLANO MÁS ABAJO)

Els murs que volem trencar aquest 27A són metafòrics, com tots aquells murs que ens separen, que fan que ens fixem molt més en allò que ens diferencia que en allò que ens uneix, fent-nos més febles, més governables… I també són físics…milers de quilòmetres de murs i tanques frontereres existents arreu del món, que desenmascaren aquesta societat basada en la desigualtat i la opressió.

Així que hem preparat una jornada sobre migració, diversitat i internacionalisme, on entre tots intentarem trencar, si més no, uns quants dels molts tòpics que existeixen en torn a aquests temes. Pel matí, des de la diversitat de provinences de les persones i col·lectius convidats, compartirem experiències i debatrem sobre allò que ens uneix… i que uneix les lluites d’aquí amb les lluites d’arreu… … durant la tarda hi hauran diverses activitats relacionades amb la temàtica, taller de bioconstrucció, context politic, eines …(+info al cartel) …i a la nit celebrarem la diversitat plegats, amb músiques del món… fins la matinada!

La diversitat és una riquesa, i pot esdevenir una de les nostres millors armes

Us hi esperem!

—————————————————

Programa CASTELLANO

Por la mañana se llevará a cabo la presentación de colectivos, experiencias y actividades, con aproximadamente un minuto por colectivo (ideal si los colectivos que se presenten aportan un objeto que les identifique).

Después pasaremos al debate y una comida popular (esperemos que el clima acompañe).

Por la tarde haremos un taller práctico de bioconstrucción, hablaremos del contexto político y compartiremos distintas herramientas y conocimientos útiles para inmigrantes en la provincia para evitar y prevenir los actuales procesos represivos y de control. También nos informaremos de la actualidad en Mali y contaremos del la proyección del Documental “Sobren Raons“, sobre la cuestión de los CIE (Centros de Internamiento de Extranjeros).

Por la noche, después de la cena, haremos un poco de fiesta con el camerunés Xumo Nunjo y la jam multicultural, tomaremos unas nociones básicas de salsa y celebración hasta las 5 de la mañana.
Mira també:
http://www.canpiella.cat/?p=1186

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat