Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Això és un poble!
21 abr 2013

El poble de Veneçuela. Continuar votant la candidatura revolucionària, la que representa els seus veritables interessos. Fins i tot per damunt de la desaparició del líder carismàtic, cosa secundària.

Aquesta continuïtat és fonamental. Perquè l’evolució del capitalisme al socialisme, que és un procés, i un procés llarg, només pot ser a base d’una molt llarga tongada de continuar votant les forces revolucionàries i partidàries del canvi.

En contraposició, si un poble vota adés esquerra, adés dreta, el que passa és que els petits canvis que s’han produït durant 4 (o 8) anys després es perden en els 4 (o 8) anys següents. I així no s’avança en el canvi decisiu.

El poble de Veneçuela és un autèntic poble. Com ho són el de Bolívia o el d’Equador. Com ho és el d’Euskadi. Desgraciadament (i ho dic amb dolor) a Catalunya no tenim un poble. Ni a Espanya. Tenim una massa de gent, en gran part venuda al capitalisme, que vota coses rares, que introdueix malgoverns, que fan males polítiques, que fan patir la gent normal.

Antoni Ferret

http://bonainformacio.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Això és un poble!
22 abr 2013
molt bé. Però qué passa amb els gairebé 700.000 votants que ha perdut el xavisme en només 5 mesos? No hi ha cap anàlisi a fer ? són traïdors a la pàtria o a la "revolució"? Em sembla tot massa simplista.
Re: Això és un poble!
22 abr 2013
l'anàlisi la pots fer si t'interessa, i serà vàlida si és objectiva a les dades i al context.
D'altra banda, als PPCC si que tenim un poble, però falta extendre la consciència de classe.
Re: Això és un poble!
22 abr 2013
més que res perque a on jo visc no hi ha un poble, sinò dos: catalunya i espanya (que no són pocs, precisament). Com siguem per aquesta línia arribarem a un enfrontament com el de Síria.
Sindicato Sindicat