Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió : dones
[Maresme] vetllada de Rap Anti Patriarcal
19 abr 2013
BOCAdeBABA i KRONSTADT
CARTELL_RAP-ANTI-PATRIARCAL_WEB.jpg
Des de Suport Maresme us convidem a la vetllada de rap que organitzem aquest diumenge 21 d'abril en suport a una companya agredida sexualment.

Entenem aquest fet com un cas repressiu que equiparem a qualsevol altra agressió provinent de la repessió estatal i per aquest motiu hem organitzat aquest acte de suport mutu amb la finalitat de donar a conèixer el cas, posicionar-nos davant d'aquests fets i recaptar alguns fons per afrontar-lo.

El concert de rap compatarà amb:

BOCAdeBABA, gilip-hop de Barcelona format per Àrid i Atina.
http://ves.cat/e2ul

KRONSTADT, rap anarquista de Barcelona.
http://ves.cat/e2uv

Diumenge 21 d'Abril a les 19:00H
Casal Popular Atzari - Passeig dels pins S/N
Vilassar de Mar, El Maresme.
Mira també:
http://www.suportmaresme.wordpress.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Maresme] vetllada de Rap Anti Patriarcal
19 abr 2013
L'organització antirrepressiva Suport Maresme ha rebut una demanda de recolzament material i anímic d'una companya que ha patit una agressió sexual, és per aquest motiu que volem manifestar el següent:

Primer de tot, les persones interpel·lades per aquest requeriment creiem obligada una reflexió en veu alta: en cap cas vam preveure la possibilitat de reconèixer una agressió d'aquest tipus com quelcom en què actuar-hi com a grup antirrepresiu. És per aquest motiu que, després d'una reflexió en calent, volem fer notar que els dispositius que operen en una situació com aquesta són els mateixos que veiem en allò que totes convenim a anomenar repressió: ambdós abusos impliquen una gran dificultat a l'hora d'assimilar l'experiència viscuda, una certa tendència a la justificació de l'agressor i/o a fer com si no hagués passat. En tots aquests casos, la por funciona com un element clau: la por a la reacció de les qui t'estimen, d'enfrontar allò viscut i, per sobre de tot, la por a encarar la reacció de qui t'ha agredit.

Des de la humilitat, volem reconèixer que, ni aleshores ni encara ara, creiem tenir les eines necessàries per a treballar aquesta situació: la realitat ha picat a la nostra porta. Ara bé, si que ens atrevim a afirmar que, per tal de començar a fer feina, veiem necessari desestereotipar la imatge de l'agressor sexual com una figura fosca que s'amaga entre les ombres per assetjar una possible víctima. Allò que ja hem reconegut com una altra forma de repressió és quelcom quotidià, que té les seves arrels en conductes que modelen els nostres cossos imposant-nos uns rols determinats.


Per aquest motiu hos convidem al concert Antipatriarcal que hem organitzat pel proper diumenge 21 a les 19h al Casal Atzari de Vilassar de Mar.


Perquè ens creiem que no som ni víctimes ni passives, i que la nostra millor arma és la solidaritat: cap agressió sense resposta!

Suport Maresme
solidaritat activa i suport mutu.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more