Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Per Margaret A. Hamburg, Comissària de l'Agència d'Aliments d'Estats Units:
18 abr 2013
DEFENSEM.NOS DEL PEIX FRANKENSTEIN!
" Com consumidors de tots els racons del món, li demanem que no aprovi el salmó transgènic AquaBounty per al consum humà. El peix modificat genèticament suposa una amenaça real per a les altres espècies marines, i encara no hi ha suficients investigacions sobre els efectes que tenen els OMG per al consum humà. I el que és pitjor, l'aprovació d'aquest salmó transgènic per part de l'Agència d'Aliments i Medicaments podria donar via lliure al disseny d'animals modificats genèticament per tot el planeta. INSTEM a què rebutgi la seva aprovació.



********
Els EEUU són a punt d'oferir-li al món el primer animal comestible genèticament modificat: un salmó mutant que podria acabar amb poblacions senceres de salmons salvatges i posar en risc la nostra salut. Però podem evitar-ho abans que aquest sospitós peix Frankenstein arribi als nostres plats.


Aquesta nova pena de peix falsificat creix dues vegades més ràpid que un salmó normal, i ni tan sols els científics saben quins efectes a llarg termini podria tenir sobre la nostra salut. A pesar d'això, ara podria ser declarat un aliment segur, basant-se en els estudis de la mateixa empresa que va crear aquesta criatura transgènica! Afortunadament, als EEUU és obligatori per llei consultar al que entenen per públic abans de prendre una decisió. Una coalició de pescadors, ambientalistes i consumidors li estan demanant al Govern que cancel·li aquest espinós acord. No val a badar. Construïm una onada gegant de suport global per a ajudar-los a guanyar.


La consulta pública ja està oberta, i és la nostra millor oportunitat per a evitar que aquest salmó mutant es coli en els nostres menús cassolans.




Cerca/Signa i Aturarem el peix Frankenstein i comparteix això amb tot el món.

Quan s'arriba al milió de signatures, es lliura la petició al procés formal de consulta.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat