Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Primavera Verda
16 abr 2013
La ILP per la dació en pagament, el lloguer social i la moratòria dels desnonaments s’està debatent en el Congrés dels i les diputades. Una ILP que compta amb 1.402.854 signatures i el suport del 90% de la població. No obstant això, el Partit Popular ha presentat unes esmenes que desvirtuen el contingut de la ILP, unes esmenes que mostren la voluntat de legislar en favor dels bancs, unes esmenes que són un insult a la gent afectada i que no suposen cap solució al drama que pateixen milers de famílies en tot l’Estat.

Des de la PAH creiem fermament que els diputats no poden votar les propostes de la ILP sense conèixer la realitat en què es troben milers de famílies afectades per la hipoteca, víctimes de la estafa hipotecària que han portat a terme les entitats bancàries, les quals han enfonsat l’economia del país. Per això, vam convidar als diputats a venir a les nostres assemblees, per a que coneguessin en directe aquesta realitat que ignoren. Gairebé cap diputat va respondre.
Per això ens vam veure obligats a anar allà on estan els diputats a portar-lis el testimoni de les persones afectades.

La resposta del Partit Popular, enlloc de sentir a les persones afectades, ha estat la de criminalitzar la PAH d’una manera grotesca, ha pretés desviar el debat sobre la ILP. El debat sobre la campanya d’escraches ha estat portada de molts mitjans de comunicació en les últimes setmanes. Les enquestes reflexen que un 78% de la població dóna suport a la campanya d’escraches. Des de la PAH considerem important portar aquest debat al carrer, convertir-lo en un debat ciutadà sense oblidar l’objectiu pel qual ens vam veure obligats a impulsar aquesta campanya: l’aprovació de la ILP, la solució a la situació en què es troben milers de famílies que han vist el seu dret a l’habitatge vulnerat sistemàticament.

Aquest dimarts, a les 19:30 davant de la seu del PP de Barcelona.

19:30 Debat ciutadà sobre la pràctica de l’escratxe amb

■Ada Colau, portaveu de la PAH
■Cristina Fallaràs, escriptora i periodista
21:00 Video-escrache

■Les afectades parlen en la seu del PP

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Primavera Verda
16 abr 2013
Molt bé!
Sindicat Terrassa