Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
El Casal de Joves de Sarrià okupa una antiga impremta
15 abr 2013
Membres del casal autogestionat de joves han okupat aquest diumenge un edifici en desús del número 21-23 del carrer de Cornet i Mas, al nucli vell de Sarrià, que havia estat una impremta anys enrere. Hi han entrat després de celebrar una cercavila pels carrers del barri, i en protesta per la manca d'un espai on poder realitzar les activitats.
Segons han explicat a BTV membres del Casal de Joves de Sarrià, ja havien reclamat un espai on desenvolupar les seves activitats al districte de Sarrià-Sant Gervasi. La resposta de l’Ajuntament, però, diuen que ha estat negativa, motiu pel qual han decidit “alliberar” la finca, una antiga empremta que els joves asseguren que porta buida més de vint anys. L’edifici ocupat es troba al nucli vell de Sarrià, a la confluència del carrer de Cornet i Mas i Jaume Piquet. Durant el matí han fet acte de presència a la zona agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana, que han marxat en comprovar que l’ocupació ja s’ha fet efectiva i l’ambient era tranquil. Fonts del districte no s’han pronunciat, de moment, sobre aquesta nova ocupació.

Diversos membres del casal han entrat a l’edifici aquest diumenge, després d’una cercavila pel barri, i són dins la finca encara aquest dilluns. El joves amb què ha parlat BTV afirmen que tot hi haver-ho demanat per la via ordinària, no disposen de cap espai on portar a terme les seves activitats, i asseguren que estan cansats d’esperar i que per això han alliberat aquest edifici, que volen gestionar ells mateixos. Alguns dels membres del Casal de Joves afirmen que el districte està “adormit i sord davant les seves demandes” i afegeixen que hi ha altres entitats juvenils que treballen pel barri que els han mostrat el seu suport i que volen fer ús d’aquest espai autogestionat. Els joves, a més, denuncien que el consistori es contradiu perquè assegura que vol potenciar la participació ciutadana i el jovent però “veten” les propostes i impossibiliten les seves accions i activitats.
Mira també:
http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/04/15/el-casal-de-joves-de-sarria-okupa-una-antiga-impremta/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Casal de Joves de Sarrià okupa una antiga impremta
15 abr 2013
RT @Embranzides: Urgent!! Desallotjament del #EspaiAlliberatSarrià!! Es necessita gent ara mateix al c/ Cornet i Mas (a 2m de FGC Sarrià)
Re: El Casal de Joves de Sarrià okupa una antiga impremta
15 abr 2013
se sap algo?
Re: El Casal de Joves de Sarrià okupa una antiga impremta
15 abr 2013
Adverteixo que no en tinc ni idea!

Però a mi m'ha arribat que ha estat desallotjat i, tot i que hi ha hagut identificacions, no hi ha hagut detencions.

Però repeteixo que no és informació realment fiable.
Re: El Casal de Joves de Sarrià okupa una antiga impremta
15 abr 2013
Borjamaris alliberant espais !!1 wuaalaaaaa neeennn !!!
Re: El Casal de Joves de Sarrià okupa una antiga impremta
17 abr 2013
Proletaris defensant ideologies petitburgeses com l'anarquisme, uatlaaaa tiooo
Sindicato Sindicat