Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
nacion-estado, democracia, parlamento, el independentismo la merda embolicada, que volem que paguem els pobres.
14 abr 2013
Els partits politics, son la manera mes desvergonyida d,arrabassar la riquesa del pais, i donarsela als rics. Amb els partits politics es crean las realitats que deixan a ingents quantitats de persones en la mes absoluta miseria, mentras que els liders politics parlam del sexe dels angels, en els seus parlaments, i el masmerda santifican la democracia amb la seva festigosa propaganda.
Despres del 25n, certament els partits politics, no han exercit el paper que se,n profetitzva la solucio als problemas del poble, com qualsevol partit politic els independentistas, contribuexen al domini d,estat sobre la gent, i acavan en allo, de que el sacrifici d,ara es per el benefici comu del futur, es a dir en el mite del nacio estat com solucio als problemas del poble, es a dir: que els partits politics son la garantia del sacrifici de molts per el benefici d,uns quants privilegiats.
Los partits politics son einas de las que es serveis l,estat, per mitjanzan la democracia el poble pagui per rebre la merda embolicada, que le dona com regal. El independentisme, no es altra cosa , que una de les tantes inciatives electorals plenes de corrupcio i vanalitat, i els seus liders, disposan de la targeta de pagament que els facilita l,empresa per la que travallen, el parlament, el estat paga las facturas, i tot continua igual els mes pobres subvencionan la vida regalada dels mes rics.
Ja seria hora, de desmitificar, que el parlamentarisme es ineficas, inepte i corrupte, pero en el fons es bondados i essecialment democratic, i pot canviar i es pot fer votan. La veritat es que el parlament, no nos enganyen, segueix un metode, precis i impacable, i no fracas con tal, ben al contrari consegueix un exit impresionant en allo que es proposa fer, la seva eficacia ha estat formidable a l,hora d,apropiarse dels recursos del pais, i redistribuir-los entre uns pocs afortunats, a canvi d,alguns favors sens dubte.
De nou asistin desde el 25n, a un parlament que fa una bona feina democratica, protegint els seus bens pagats partits politics, els seus quadres d,elit amb els seus metodes per polveritzar els que posem obstacles, son d,un refinament admirable. La seva mes gran proesa es aconseguir continuar manegan amb el engranatge parlamentari, el expoli, la estafa, el robatori i continuar endevant sen fer-se ni una rascadeta.
La clase politica, la bancaria i la empresarial, tots a una s,espavilam per guardar els secrets, per-fer que la informacio que afecta de manera fonamental la vida diaria de milions de persones, no trancedeixi dels cercles oficials, perque sigui accesible nomes als mes honorables de la patria, als guardians del foc sagrat democratic, alts funcionaris de l,estat, estrategues policials i militars i per descomptat els parlamentaris, tots els que se beneficiem de la politica democratica, i el seu teatret parlamentari, ahon gracies als liders politics, la independencia arrivara- i se inira-, les eleccions venen y van, pero ni ni ha canvis al post del comandament, ben al contrari, al independentisme el vell ordre s, ha consagrat i l,abisme s, ha eixamplat.
De fet es l,estat el que crea els problemas, i amb la maquina del parlament i els partits politics, crea la pobresa, desde la tecnica de la dominacio de la democracia com govern, empenya als pobres contra els que encara ho son mes i tira engrunes als precaris, perque malgastin les energies lluitan entre ells, mentres la pau regna en la mansio senyorial, i la propaganda dels massmerda ens diuen que vivin en el millor dels mons posibles , la democracia.
La democracia continua sent la mascara benevola darrere la qual la pestilencia de les desigualtats socials corre lliure vestida ara de independencia.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: nacion-estado, democracia, parlamento, el independentismo la merda embolicada, que volem que paguem els pobres.
14 abr 2013
INDEPENDENTZIA OSOA! BORROKA ARMATUA HERRI BORROKA DA!
Sindicato Sindicat