Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Les Pilotes de goma maten. 1 any sense Iñigo Cabañas, concentració a BCN.
08 abr 2013
Stop Boles de goma Prou violència policial.
Aquest dimarts dia 9 a les 20:00h concentració a la plaça Sant Jaume per denunciar l'us de les boles de goma i la seva violència policial,
Ara fa un any que Iñigo Cabañas moria al rebre un impacte al cap d'una bola de goma o projectil llençat per la policia autonòmica vasca. Fs uns mesos a l'última vaga general la nostra companya Ester perdia un ull pel mateix motiu. Ja en tenim prou, volem que l'Ester sigui última víctima d'aquesta violència policial que desprès ni s'atreveixen a reconèixer que fan servir. Per tot això es realitzarà aquest acte de suport i denúncia el proper dimarts a les 20:00h a la plaça Sant Jaume i una vegada més cridarem ben fort.
STOP BOLES DE GOMA PROU VIOLENCIA POLICIAL

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Les Pilotes de goma maten. 1 any sense Iñigo Cabañas, concentració a BCN.
08 abr 2013
"Stop violència policial"...???!!!!

STOP a la mateixa existència de la policia. Thomas Jefferson, gens sospitós d'"anti-sistema" ja avisava del símptoma clar de "malaltia social", de què "NO HI AH NI HI POT HAVER LLIBERTAT" quan existeix una "policia profesional".

A la puta merda mossos, ertzaintza, guàrdia civil, guàrdia urbana, policia nazional, pulisia muntada de barsalona,... cobren dels nostres impostos per, en el millor dels casos, complir un 1% de la seva missió "ciutadana" i depén de qui els sol·liciti i en el pitjor i 99% dels casos per repartir llenya. ANEU A REPARTIR PIZZES TREBALLANT PER 400 EUROS, FILLS DE LA GRAN PUTA!!!
Sindicato Sindicat