Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Revolució 3D
07 abr 2013
rev3d.jpg
Revolució 3D és una explosió d’alternatives, solidaritat, suport mutu, acció i coordinació col·lectives al centre de Barcelona. Durant tres dies, confluiran iniciatives, lluites latents a la ciutat i fora de la mateixa, espai de creació col·lectiva, xerrades, debats… Quelcom real es cou a la ciutat aparador. Per les clavegueres ressona el batec d’un ésser mutant, amb milers de tentacles que s’esmunyen per cada escletxa i arriben a tots els racons. Els múltipes cervells del monstre comparteixen informació i projecten solucions empoderadores, estratègiques, descartant l’auto compassió i la caritat. Els ulls, amb magnificades potencialitats tridimensionals, visibilitzen el moment, les afinitats i els objectius a atacar, amb plena decisió de fer-ho. Les mans treballen autònoma i coordinadament i les artèries acumulen ràbia, molta ràbia.

Comença el compte enrere… ara sí… estem entrant a la recta final!!!!

Farem unes jornades de tres dies molt “guapes” (Revolució en 3D, tres dies enllaçant alternatives) amb moltes activitats i col·lectius en lluita entre el 13 i el 15 de abril.

Ara més que mai és imprescindible la força col·lectiva de totes!!

A qui li planyi afegir-se, contacteu-nos per correu i us diem a on. Si teniu poc temps, per molt poc que sigui, hi ha tasques concretes que pot anar fent cadasquna.

Si tens alguna dubte, o vols contactar: revolucio3d ARROBA riseup.net
Mira també:
https://revolucio3d.wordpress.com/calendari/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Revolució 3D
08 abr 2013
En quines botigues es ven?
Sindicato Sindicat