Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Concentració Antifeixista i Solidaritat a Gràcia
07 abr 2013
Demà dilluns 8 d'abril a les 20.00 hores a la plaça de la vila de la vila de gràcia s'ha convocat una concentració antifeixista amb solidaritat amb el company de Cornellà citat a judici el proper dimarts 9 d'abril a la Ciutat de la Justícia acusat de combatr l feixisme d'UNC l'11 de setembre del 2008.
1062453_orig.jpg
DSC_0081.jpg
DSC_0090.jpg
Arran de la manifestació de l’Onze de Setembre del 2008 un company va ser detingut acusat d'agressió amb danys a dos feixistes d' Unitat Nacional Catalana (33), grup identitari xenòfob de Catalunya. El proper 9 d’abril a les 10:30 es celebrarà el judici a la ciutat de la justícia amb una petició fiscal de 3 any de presó i 5400 euros d'indemnització.
Si som culpables d'alguna cosa és de no empassar-nos la demagògia dels partits polítics que s’omplen la boca de tolerància amb discursos moralistes i alhora redacten lleis racistes, xenòfobes i antisocials seguint el joc dels lobbys neofeixistes.
Si som culpables d'alguna cosa és de plantar cara a les organitzacions feixistes i identitàries que actuen amb impunitat contra els i les treballadores immigrades, joves antifeixistes, gent sense sostre o qualsevol altre persona, emparades pels sistemes judicial i policial.
Si som culpables d'alguna cosa és d’enfrontar-nos als que ens intenten separar segons el lloc d’origen, opció sexual o classe social, ja sigui en nom de Catalunya o d’Espanya.
Si som culpables d'alguna cosa és de crear xarxes de suport mutu, d' intentar crear noves formes de vida, amb l' autogestió, la desobediència i l'enfrontament amb un sistema polític i econòmic que ens reprimeix i oprimeix cada vegada més.
Si som culpables d'alguna cosa és de mostrar el que tapen el mass-mierda, intentant que no triomfi la ignorància que fa que els discursos xenòfobs i populistes segueixen socialment acceptats i políticament utilitzats. Culpabilitzar a les persones immigrades, als més pobres, és de ments tancades i estúpides allunyades de la realitat.
Si som culpables d’alguna cosa és de ser pobres, precàries, estudiants, treballadors aturades, dones, indigents, moroses….
Si som culpables d'alguna cosa és d' estar fartes d’aquesta pau imposada pels que dominen, que no dubten en l’ús de la força contra la població, quan els cal preservar els seus interessos.
Si som culpables d’alguna cosa és de defensar-nos de la violència policial, de la seva xuleria i de la seva prepotència.
En una justícia creada pels rics; tots els i les pobres som delinqüents.

COM LA JUSTÍCIA AMPARA EL FEIXISME, FOC AL FEIXISME I A LA JUSTÍCIA

CONCENTRACIÓ DE SUPORT ANTIFEIXISTA
DIMARTS 9 D’ABRIL A LES 9:30H A LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA


us deixem imatges de Vilafranca i de Vilafranca del Penedès d'aquests dies en solidaritat amb l'antifeixista de Cornellà encusat pel proper dimarts 9 'abril.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat