Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
CNT Sabadell fa una xerrada sobre “mecanismes de defensa dels treballadors/es davant la situació actual”
06 abr 2013
xerrada.jpg
El passat divendres 5 d’ abril el sindicat de CNT de Sabadell va fer una xerrada al casal Pere Quart sobre quins mecanismes de defensa tenim avui dia els treballadors/es.

Primer es va fer una breu introducció sobre el que ha estat un avanç del capitalisme, que juntament amb els governs han afavorit el marc just per a poder aconseguir el màxim de beneficis sense cap força que els pugui aturar, apuntant també la nostra responsabilitat com a treballadors/es, considerant-nos classe mitjana sense ser-ho, deixant via lliure al capitalisme.

Després, s’ ha explicat què és la CNT, com funciona l’ anarcosindicalisme, i perquè som diferents dels altres sindicats en quant a funcionament.

El company de la comissió d’ acció sindical ha exposat diferents casos pràctics de lluites concretes portades des del sindicat a la nostra ciutat, i què fem dia a dia per fer front a les agressions concretes que rebem.

Per acabar s’ ha obert un torn de paraules on s’ exposaven dubtes, preguntes i reflexions.

Agraïm a totes les persones que van assistir a la xerrada, també comentar que trobem força positiu l´ haver utilitzat un espai extern del Sindicat com el casal Pere Quart .

En breu començarem les Jornades llibertàries 2013.

Esteu atents a les convocatòries.
Mira també:
http://cntsabadell.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat