Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[19,20, 24 i 25-A i 1-M] Primeres jornades per la lluita i la unitat de classe
05 abr 2013
Primeres jornades per la lluita i la unitat de classe de la COS a Barcelona
BHFM_FQCUAA1nsV.jpg large.jpg
Divendres 19 d’abril – Per l’internacionalisme

19.30 h: Acte polític al Parc de l’Espanya Industrial
• Farru, delegat de LAB a Celsa Atlantic
• Jesús, delegat del SAT a la Universitat de Sevilla
• Josep Garganté, de la COS Autobusos de TMB

21.30 - 02 h: Sopar al Centre Social Can Vies.
C. dels Jocs Florals, 40; Barcelona.
<M> L1 i L5 (Pl. Sants) i L1 (Mercat Nou)


Dissabte 20 d’abril – Per l’internacionalisme
19 h: Xerrada i debat a l’ACP Aramateix de Gramenet.
C. Montserrat 3; Santa Coloma de Gramenet. <M> L1 i L2 (Universitat)
Hi col•labora ARRAN
• Farru, delegat de LAB a Celsa Atlantic
• Jesús, delegat del SAT a la Universidad de Sevilla

***

Dimecres 24 d’abril - Per la Unitat d’Acció

19.30 h: a l’Ateneu la Flor de Maig
C. Dr. Trueta-195; Barcelona. <M> L4 - Poblenou
• Raquel, de CNT al RACC
• Josep Bel, de Telefònica
• Albert Boada, de la COS Bombers

***

Dijous 25 d’abril - Per l’educació pública als Països Catalans

19.30 h: Xerrada-debat a l’Aula Magna del Campus d’Humanitats del Raval UB.
C. Montalegre-6, 4a planta; Barcelona.
<M> L1 i L2 (Universitat) i L1 i L3 (Catalunya)
• Toni Terrones, de la COS UPV
• Eli Bermejo, de la COS Educació
• Bernat Bidegain de l’Assemblea del Raval
• Gerard Horta, de la COS UB
Mira també:
http://sindicatcos.cat/
https://twitter.con/cos_bcn

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [19,20, 24 i 25-A i 1-M] Primeres jornades per la lluita i la unitat de classe
05 abr 2013
Brutal, felicitats a la COS i a la resta de sindicats participants, endavant amb la unitat!
Re: [19,20, 24 i 25-A i 1-M] Primeres jornades per la lluita i la unitat de classe
05 abr 2013
La mani aquesta del 1 de maig serà sol de la COS, no? Perquè que jo sàpiga es va acordar que la mani unitària seria per la tarda
Re: [19,20, 24 i 25-A i 1-M] Primeres jornades per la lluita i la unitat de classe
05 abr 2013
x, jo entenc que al matí tothom fa la seva mani (COS, CNT, CGT,...) i a la tarda és la unitària. Almenys així és com es va fer l'any passat.

PS: Genials jornades!
Re: [19,20, 24 i 25-A i 1-M] Primeres jornades per la lluita i la unitat de classe
05 abr 2013
por este camino terminaremos en un ejercito popular, en que el quinto regimiento sera la crema, si si si la crema a cremá. y que hace la cnt en todo este montaje, de tonta util, joder siempre lo mismo. pero bueno todo sea por loes paissos catalans.
Re: [19,20, 24 i 25-A i 1-M] Primeres jornades per la lluita i la unitat de classe
05 abr 2013
La mistificacion de la propia mentira, de que es revolucion el antifascismo, no puede ocultar que las relaciones entre comunistas partidarios del centralismo democratico y de anarquistas de federalismo acrata, son siempre malas, la decision de montar estas jornadas, deja al descubierto lo que se ocultaba hasta ahora de la colaboracion democrata de la cnt en barcelona,los tres objetivos prioritarios de la unidad contra el fascismo, el primero minimizar la potencia de los anarquistas, y asi potenciar la fuerza comunista, segundo señalar los errores cometidos por los anarquistas por exceso revolucionario, para asi justificar la represion, tercero consolidar con la ayuda de los massmierda, el aparato represor y la aportacion economica por participar en los tinglado electorales, una burocracia reaccionaria capaz de servir como apagafuegos de cualquier revuelta incendiaria.
Re: [19,20, 24 i 25-A i 1-M] Primeres jornades per la lluita i la unitat de classe
05 abr 2013
El Justo Bueno aquest no hi toca.

Aviam, que es fan unes jornades, i en una de les xerrades es porta a diverses lluites sindicals (RACC, Telefonica i bombers) que estan d'actualitat, no té més.

Ostres, no sóc de la CNT però trobo extremadament surrealista que se l'acusi de voler "minimizar la potencia de los anarquistas"

PS: Informa't de qui era Justo Bueno, un ANTI-ANARQUISTA precisament, un aprofitat que es va acabar carregant companys anarquistes seus:

"Lucio Ruano i el seu germà Julio Ruano juntament amb Justo Bueno, Josep Martínez i Ripoll i Josep Pla van ser els que van assassinar a Miquel Badia i al seu germà Josep Badia el 1936 en venjança per tots aquells enfrontaments.

Cal apuntar que el caràcter mafiós d’aquest grup va arribar a tals extrems que durant la guerra Lucio Ruano va ser expulsat pels mateixos caps anarquistes del front d’Aragó a on liderava la columna anarquista que Durruti havia deixat poc abans de morir a Madrid, per maltractaments i abusos als mateixos milicians de la seva columna i per apropiar-se de bens en benefici pròpi.

Juntament amb Justo Bueno i Josep Martínez i Ripoll, es dedicaven durant els primers mesos de 1937 a negocis mafiosos a Barcelona en plena guerra com extorsionar a prostitutes, desviar fons de la CNT per comprar armes en benefici propi, robatoris amb intimidació i inclús van matar a un aviador francès per no pagar-li l’avió que li havien comprat. Finalment Justo Bueno juntament amb Josep Martínez i Ripoll van acabar matant també als dos germans Lucio Ruano i Julio Ruano juntament amb les seves dues companyes un dia que els van citar en un garatge, per poder així fugir els dos amb la fortuna acumulada durant aquells mesos de negocis mafiosos. [...]"
Re: [19,20, 24 i 25-A i 1-M] Primeres jornades per la lluita i la unitat de classe
05 abr 2013
Minimitzar la potència dels anarquistes? Als anys 30 segur que sí, perquè l'anarcosindical era la primera força al cantó republicà del front. Ara digues-me quina potència tenim els anarquistes com perquè ens la vulguin minimitzar. Si ens minimitzem nosaltres sols...
Re: [19,20, 24 i 25-A i 1-M] Primeres jornades per la lluita i la unitat de classe
07 abr 2013
si ahora el justo bueno, resulta que era el maolo, los germanets badia y el planas eran colegas, y el aviador frances que nunca existio y el cadaver era del ruano, pero eso si los antifascistas y su unidad llenaban las carceles de la modela en el 37 y el 38 de anarkistas eso si malos, y la vacianban de reaccionarios, los unicos que fugian amb els cales de tots eran com ara la burguesia catalana, esas del estat catala, y el seus aliats els de la lliga, pero buenoi en estos tiempos como aquellos, en que la idea de la patria del estado catala se envuelve en la colaboracion democratica del todo sirve, resultara que el acto de justicia se llama venganza y los badia eran democratas, su viaje a la italia dw mussolini fue turistico, y sus escuadras azules con botas y PASO DE OCA, solo eran para la defensa de la patria que tambien era anarkista, para mafia toda la ie historica con el psan a la cabeza y su relacion con el fron nacional la lliga y mas recientemente esa mierda que se llama ciu y sus mossos, solo engañais a los ignorantes enfermos de egocentrismo patriotico de la madre nacion-estado. porque el bennet y su historia es la mentira del psuc, continuara. viska catalunya anarkista, ni estado ni nacion anarkiaaaaaa.
Re: [19,20, 24 i 25-A i 1-M] Primeres jornades per la lluita i la unitat de classe
07 abr 2013
Ja Kanses farlopero!Tu veus als germans Badia fins i tot a sota el llit,estalinistes a cada centre social, convergents a la sopa i l´unic Ke s´enganya ets tu mateix amb la teva vomitera Kada cop més pròxima al discurs de l´MSR.Com bon anarKista, l´autocrítica te la passes pel forro. Suposo que després de la tercera clenxa, amb tot el pedrot entaponante el nas,has vist la llum i de passada la relació del PSAN amb la LLiga!!! Masses K´s són ja sospitoses, i no seria el primer cop que en aquesta terra els superanarkos es passen al altre bandol (exemple mazinguer de Manresa, el Makoki i fins i tot el tarat del Tete )
Cuidet de les K xaval ( no fos cas que t´en surtin tres de seguides )
Re: [19,20, 24 i 25-A i 1-M] Primeres jornades per la lluita i la unitat de classe
08 abr 2013
los de la farlopa sou vosalres nazionalistes de merda, el anarkistes primen la autoestima, aixo de la utocritica es per vosaltres fastigosos democrates centralistes que necesiteu la culpabilitat per sentir la mara patria, que ya es de ser estupidos pensar que la terra es diu catalunya, sou pitjor que els chauvinistas francesos que ya es . por mucho que hagais no podreis tapar la verdad, y la verdad es que barcelona no es cap y casal de la nacion catalana, la verdad es que barcelona es la capital del anarkismo iberiko, y que os voy a contar de vuestro cni catalan y vuestra guardia civil catalana, ahora tambien direis que el psan no llevaba hoz y martillo, mira que llegais a mentir pero claro como la guardia civil vosotros tambien teneis el todo por la patria, pues eso ni dios ni patria ni amo visca la anarkia y que os den, y a la cnt si va de tonta util que le den tambien, que asi leva en barcelona.
Sindicato Sindicat