Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Cap de setmana ple d’activitats al Bages i Berguedà
04 abr 2013
quien lo iba a decir !
BAGES:

Aquest cap de setmana estarà ple d’activitats al Bages. Les activitas s’engloben dins del marc de la Primavera Llibertària, tot i que també hi haurà una nova trobada de col·lectius autogestionaris. El calendari és el següent:

Divendres 5 al CSO La Tremenda c/ Sant Salvador, 24 Manresa 19h.

Presentació de l’Assemblea Llibertària del Bages i de les jornades de la Primavera Llibertària. A continuació “La repressió i com ens afecta“, es a dir, una sèrie de xarrades en les que vindran companys de Sants i del Clot per explicar-nos els seus corresponents casos represius que van patir després i durant la passada vaga del 29-M (2012). Vindran també membres del col·lectiu antirrepressiu Rereguarda en Moviment, per parlar sobre la actuació i resposta dels mossos en moments de conflictivitat social.
Per a qui no vulgui venir a la xerrada, a l’Ateneu La Sèquia, es presentarà el projecte de Som Energia, cooperativa d’energia “verda”.

Dissabre 6. 2a Trobada de Col·lectius del Bages. Projectes que creen alternatives al capitalisme des del cooperativisme i l’autogestió. Serà a l’Ateneu La Sèquia a les 16h. L’objectiu és continuar amb els debats i idees que van sortir a la passada trobada del febrer. Després hi haurà concert i PDs. [veure Programa complet]

Diumenge 7. CAMINADA XIRUCA LLIBERTÀRIA. NI SAL NI FRÀCKING.

Caminada a peu pels indrets afectats pels macro-projectes al voltant de Sallent. Veurem com es carreguen els paratjes naturals i els diferents projectes que hi han a la comarca.
Es faran dues sortides, una des de Manresa a les 8:30h a la Pç/ Europa (que anirà en cotxe fins a… ) i la segona serà des del mateix Sallent a les 9h al c/ Barcelona (davant l’institut).

BERGA:

Dissabte 6 a les 18 h al Bar la Ginesta (pl. Maragall 2):

Experiència de la lluita contra el pla Caufec, una oposició de més de 20 anys que va aturar un projecte urbanístic a Esplugues de Llobregat.
DESOBEDIÈNCIA…? pors i límits…? Lluites institucionals…? acció directa…? ………………………………………………………………………………………… debat sobre conseqüències legals, complicitats, èxits en lluites de defensa del territori… Experiència de la lluita contra el pla Caufec, una oposició de més de 20 anys que va aturar un projecte urbanístic a Esplugues de Llobregat Actualment 6 opositors poden entrar a presó

Us hi esperem!
Mira també:
http://www.bllibertari.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cap de setmana ple d’activitats al Bages i Berguedà
05 abr 2013
aquests segur que reben subvencions
Re: Cap de setmana ple d’activitats al Bages i Berguedà
05 abr 2013
ja et val, madero. deixa de fer el troll
Re: Cap de setmana ple d’activitats al Bages i Berguedà
05 abr 2013
A la gent se'l va la flapa que no vegis.

Amunt amb les jornades. Tenen molt bona pinta. Em deixarè caure per alguna xerrada.
Sindicato Sindicat