Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
3a Trobada de Casals, Ateneus i Centres Socials dels Països Catalans (27 i 28-A a València)
04 abr 2013
Salutacions companyes i companys,

Un any més estem organitzant la Trobada de Casals, Ateneus i Centres Socials dels Països Catalans, i no cal dir que ens agradaria comptar amb la vostra presència i participació.
BHAWFKHCcAAPxS3.jpg large.jpg
Com moltes sabreu, aquesta és la 3a Trobada, desprès de les realitzades els anys 2011 i 2012 a Sabadell i a Vilanova, respectivament. A més, aquesta ha de ser una Trobada d’especial rellevància per dues raons: d’una banda, desprès dels debats i l’intercanvi d’experiències de les dues Trobades anteriors, pensem que ha arribat el moment de fer un pas endavant en l’organització i la coordinació pràctica dels nostres Casals. D’altra banda, aquest any, com decidírem ara fa un mesos a Vilanova, creuem les fronteres artificials i imposades del país per trobar-nos al cor del nostre Sud, al barri valencià de Benimaclet. Ara, en aquests moments en que sembla que hem de dibuixar quin és el nostre mapa al món, cal que aquelles que lluitem des dels Casals i Ateneus per l’alliberament nacional i la transformació social diguem ben clar que SOM PAÏSOS CATALANS.

Per últim, informar-vos, ara si, que aquest any, des del Centre Social Terra de Benimaclet i la resta de persones i Casals que estan participant de la Comissió Organitzadora de la Trobada 2013, hem decidit convocar aquesta per als dies 27 i 28 d’abril, coincidint amb la Diada Nacional dels Països Catalans. Creiem que és una oportunitat per recolzar així la participació mútua de persones d’arreu del país tant en les activitats de la Trobada com en les convocatòries nacionals de lluita.

Des de la Comissió Organitzadora, en breu se vos enviarà un correu amb totes les dades i terminis d’inscripció de la Trobada (amb preus i informació d’allotjament, menjars, programació, taules de debat, etc.). Esteu atentes als correus i aneu informant als vostres membres perquè comptarem amb poc temps per inscriure’s (al tindre format de 2 dies, per la manifestació del 25 d’abril, el tema de l’allotjament ens obliga a tancar inscripcions prompte).

Això és tot. Les màquines s’han ficat en marxa i ja res atura la 3a Trobada de Casals, Ateneus i Centres Socials dels Països Catalans-2013 a Benimaclet, València, L’Horta, Països Catalans.

Construïm Poble. Construïm Països Catalans.
Mira també:
http://www.casalsiateneus.cat/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa