Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Crida a les editorials | Mostra del Llibre Anarquista BCN
02 abr 2013
Crida de participació i col·laboració a les editorials per la IX Mostra del Llibre Anarquista de Barcelona. Enguany la Mostra és realitzarà del 10 al 16 de juny del 2013 al barri de Sant Andreu.
Hola companys i companyes, com anem?

Des de l'organització de la IX Mostra del Llibre Anarquista de Barcelona volem plantejar temes de debat i reflexió que ens afecten avui dia com a moviment, societat i individus; i molt en especial, potenciar la producció crítica de coneixements que sorgeix de les nostres mans i ments. Sabem que ens és impossible saber de tots els projectes existents i és per això que fem des d'aquí una crida oberta a col·lectius editorials afins.

Demanem de la vostra part propostes que hagueu publicat recentment o hagin de ser publicades abans de les dates de la Mostra. Ens interessaria saber de les vostres suggerències per poder plantejar enguany una Mostra el més variada i enriquidora possible. Necessitarem com a mínim un extracte del text per poder valorar a l'assemblea la seva inclusió a les jornades.

La Mostra es realitzarà aquesta vegada entre els dies 10 i 16 de juny al barri de Sant Andreu de Barcelona (o Harmonia del Palomar, com l'anomenaren els grups revolucionaris a partir del 36).

En les properes setmanes anirem confeccionant el programa. Us convidem a acudir i participar. Poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu llibreanarquista [at] riseup.net. Moltes gràcies pel vostre recolzament.

Salut!
Mira també:
http://llibreanarquista.net

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa