Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : criminalització i repressió : laboral : pobles i cultures vs poder i estats
Identifiquen quinze manifestants en una nova protesta a BDN Pizza
01 abr 2013
El conflicte laboral a BDN Pizza, establiment comercial situat al carrer del Clot de Barcelona, continua, malgrat que ara fa quinze dies tres persones van ser detingudes i altres dues imputades arran de les mobilitzacions de protesta.
La Directa (JESÚS RODRÍGUEZ / @ALBERTMARTNEZ / Foto: ROBERT BONET)
bdnpizza.jpeg.png
Ahir (dissabte) a quarts de nou del vespre, horari amb molta activitat comercial al local, una quinzena de persones convocades pel Sindicat d’Activitats Diverses de la CNT-Catalunya i amb una pancarta on es llegia: “BDN acomiada i empresona als seus treballadors” hi van protestar mitjançant el repartiment d’octavetes al veïnat i a la clientela que entrava i sortia de l’establiment. Pocs minuts més tard hi van fer acte de presencia dos vehicles i una furgoneta dels mossos d’esquadra, que després de parlar amb els responsables de la pizzería van demanar el DNI a totes les persones concentrades a les portes, fins i tot al fotògraf d’aquest setmanari. Un dels agents comentava que els concentrats no eren coneguts, que no eren els mateixos que en les anteriors protestes. Es dóna la circumstància que el jutjat de Barcelona que va prendre declaració als activistes detinguts ara fa quinze dies, va signar una ordre d’allunyament que no permet apropar-se a menys de 500 metres de l’establiment a un dels sindicalistes i a menys de 50 metres a un dels dos extreballadors (casualment viu a 150 metres de la pizzería).


“Els diners que no vam pagar els haurem de fer servir per reparar el cotxe cremat”
El matrimoni que regenta la botiga, a qui els manifestants acusen de no haver pagat els diners pel temps treballat que figuraven al contracte, ahir no hi eren. Un familiar directe, però, va arribar a afirmar que compartia que es mobilitzessin però que “les coses no es fan així, tot es pot arreglar als jutjats”. A més, segons han explicat els concentrats, va reconèixer el deute econòmic amb els dos acomiadats: “els diners que no vam pagar els haurem de fer servir per reparar el cotxe cremat”, en referencia a l’incendi d’un vehicle del propietari que mai s’ha demostrat que tingués cap relació amb les protestes. A quarts de deu van abandonar el lloc les dotacions policials, i a les 22h es va desconvocar la concentració.

http://www.setmanaridirecta.info/noticia/identifiquen-quinze-manifestant

http://www.nodo50.org/cntcatalunya

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Identifiquen quinze manifestants en una nova protesta a BDN Pizza
01 abr 2013
Endavant C.N.T.!
Re: Identifiquen quinze manifestants en una nova protesta a BDN Pizza
01 abr 2013
Aquests desgraciats tenen facebook: http://www.facebook.con/pages/BDN-Pizza/125961890761985

Els cabrons han posat missatges felicitant-se de que els maderos hagin detingut els companys... Esborrem-li el somriure de la cara. Escrache fins que paguin el que deuen!
Re: Identifiquen quinze manifestants en una nova protesta a BDN Pizza
01 abr 2013
donde y cuando??? Extendams los paros al sector restauracion?? Hay muchos camareros en bcn y muchos en restaurantes sin clientes y sin cobrar sueldos!
Re: Identifiquen quinze manifestants en una nova protesta a BDN Pizza
01 abr 2013
con organizacion se podria extender esta lucha y se podrian cagar en los pantalones estos cabrones
Re: Identifiquen quinze manifestants en una nova protesta a BDN Pizza
01 abr 2013
Acomiadar a treballadors i treballadores els sort a conta. Tot el frau que fan, els permet vulnerar tots els pocs drets que tenim els treballadors i treballadores.

El familiar de la concentració del dissabte deia que no eran una multinacional per pagar per acomiadar el que pertoca i els amos de vacances... No guanyan prou i s'en van de vacances deixant el negoci a càrrec del encarregat i els treballadors, que de fet són tan prepotentes com el amo.

Ja sabem quins son els propers a ser acomiadats!

Vergonya!
Boicot BDN pizza. Prou d'impunitat empresarial!
Sindicat Terrassa