Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
6 i 7 d'abril. Trobada de Repoblament Rural a Can Capella
31 mar 2013
6 i 7 d’abril de 2013

Trobada de Repoblament Rural a Can Capella, Sentmenat, Vallès Occidental
6i7abril.jpg
El pròxim capdesetmana ens retrobem a Can Capella, un projecte d’autogestió rural molt jove que serà ben interessant de conèixer. Hi podem anar a partir de divendres i ens hi podem quedar fins diumenge.Tenim algunes propostes d’activitats: volem fer un debat per repensar Repoblament Rural en totes les seves vessants, la gent de Can Capella ens proposa de fer un taller de bioconstrucció amb adobe, també volem dedicar un temps a la presentació de nous projectes i d’altres ja coneguts.
La idea és que la gent arribi per dissabte al matí, de manera que puguem fer una assemblea inicial per autogestionar la trobada per allà les 12 del migdia.

COM ARRIBAR A CAN CAPELLA

Aqui tenim un mapa amb la situació exacta de Can Capella:

http://www.poblesdecatalunya.cat/mapa_element.php?e=1171

Copieu-vos algunes indicacions del mapa per arribar-hi des de Sentmenat que és el poble més proper, a un quart d’hora a peu a tot estirar.

Aquí hi ha els horaris de bus de Barcelona a Sentmenat: http://www.sagales.com/pubdocs/2916_barcelona-sentmenat-2012-03-14.pdf

L’estació de tren més propera és La Llagosta o Sta Perpètua de la Moguda, i des d’allà hi a 30-40 minuts en bicicleta.

DORMIR I MENJAR

A Can Capella no hi ha ni aigua potable ni electricitat, així que ens haurem d’espavilar sense. Tothom que pugui, que porti aigua per beure. Per quedar-nos a dormir hem de portar tenda per acampar. Hem quedat que cadascú es porti el seu menjar i els seus estris per menjar.
Mira també:
http://www.repoblament.tk

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat