Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats : guerra
[Barcelona] Solidaritat amb el militant antifeixista acusat d’agressió a UNC
26 mar 2013
Arran de la manifestació de l’Onze de Setembre del 2008 un company va ser detingut acusat d’agressió amb danys a dos feixistes d’Unitat Nacional Catalana (33), grup identitari xenòfob de Catalunya. El proper 9 d’abril a les 10.30 h se celebrarà el judici a la Ciutat de la Justícia amb una petició fiscal de tres anys de presó i 5.400 euros d’indemnització.
cartell-judici-para-mandar.jpg
Si som culpables d’alguna cosa és de no empassar-nos la demagògia dels partits polítics que s’omplen la boca de tolerància amb discursos moralistes i alhora redacten lleis racistes, xenòfobes i antisocials seguint el joc dels lobbys neofeixistes. 
Si som culpables d’alguna cosa és de plantar cara a les organitzacions feixistes i identitàries que actuen amb impunitat contra treballadors i treballadores immigrades, joves antifeixistes, gent sense sostre o qualsevol altra persona, emparades pels sistemes judicial i policial.

Si som culpables d’alguna cosa és d’enfrontar-nos als que ens intenten separar segons el lloc d’origen, opció sexual o classe social, ja sigui en nom de Catalunya o d’Espanya.
 Si som culpables d’’alguna cosa és de crear xarxes de suport mutu, d’intentar crear noves formes de vida, amb l’autogestió, la desobediència i l’enfrontament amb un sistema polític i econòmic que ens reprimeix i oprimeix cada vegada més.

Si som culpables d’alguna cosa és de mostrar el que tapen el mass-merda, intentant que no triomfi la ignorància que fa que els discursos xenòfobs i populistes siguen socialment acceptats i políticament utilitzats. Culpabilitzar les persones immigrades, els més pobres, és de ments tancades i estúpides, allunyades de la realitat. 
Si som culpables d’alguna cosa és de ser pobres, precàries, estudiants, treballadores aturades, dones, indigents, moroses…

Si som culpables d’alguna cosa és d’estar fartes d’aquesta pau imposada pels que dominen, que no dubten en la util·lizació de la força contra la població, quan els cal preservar els seus interessos. 
Si som culpables d’alguna cosa és de defensar-nos de la violència policial, de la seva xuleria i prepotència. 
En una justícia creada pels rics; totes les persones pobres som delinqüents.

Com la justícia empara el feixisme, foc al feixisme i a la justícia

Concentració de suport antifeixista
Dimarts 9 d’abril
9.30h a la Ciutat de la Justícia

--------- -----------

CAST
SOLIDARIDAD CON EL MILITANTE ANTIFASCISTA ACUSADO DE AGRESIÓN A MIEMBROS DE UNITAT NACIONAL CATALANA

Como consecuencia de la manifestación del once de septiembre del 2008 un compañero fue detenido y acusado de agresión con daños a dos fascistas de unitat nacional catalana (33), grupo identitario xenófobo de Catalunya. El próximo 9 de abril a las 10:30 se celebrara el juicio en la ciudad de la justicia con una petición de pena de 3 años de prisión y 5400 euros de indemnización.

Si somos culpables de alguna cosa es de no tragarnos la demagogia de los partidos políticos que se llenan la boca de tolerancia con discursos moralistas y a la vez redactan leyes racistas, xenófobas y antisociales siguiendo el juego de los lobbys neo-fascistas.

Si somos culpables de alguna cosa es de plantar cara a las organizaciones fascistas e identitarias que actúan con impunidad contra l@s trabajadores/as inmigrantes, jóvenes antifascistas, gente sin techo o cualquier persona que no les guste, amparadas por el sistema judicial y policial.

Si somos culpables de alguna cosa es de enfrentarnos a los que nos intentan separar según el lugar de origen, opción sexual o clase social, ya sea en nombre de Catalunya o de España.

Si somos culpables de alguna cosa es de crear redes de apoyo mutuo, de intentar crear nuevas formas de vida, con la autogestión, la desobediencia y el enfrentamiento con un sistema político y económico que nos reprime y nos oprime cada vez mas.

Si somos culpables de alguna cosa es de enseñar lo que esconden los mass-mierda, intentando que no triunfe la ignorancia que hace que los discursos xenófobos y populistas sean socialmente aceptados y políticamente utilizados. Culpar a los inmigrantes, a los mas pobres… es de mentes cerradas y estúpidas alejadas de la realidad.

Si somos culpables de alguna cosa es de ser pobres, precari@s, estudiantes, trabajadoras/es parad@s, mujeres, indigentes, moros@s....

Si somos culpables de alguna cosa es de estar hartas de esta paz impuesta por los que dominan, que no dudan en utilizar la fuerza contra la población, cuando necesitan proteger sus intereses.

Si somos culpables de alguna cosa es de defendernos de la violencia policial, de su chulería y prepotencia.

En una justicia creado por los ricos, tod@s l@s pobres somos delincuentes.

COMO LA JUSTICIA AMPARA EL FASCISMO, FUEGO AL FASCISMO Y A LA JUSTICIA

CONCENTRACION DE APOYO ANTIFASCISTA
MARTES 9 DE ABRIL
9:30H A LA CIUTAT DE LA JUSTICIA
Mira també:
http://niunpasenrera.weebly.com

This work is in the public domain

Comentaris

solidaritat militant antifeixista
02 abr 2013
a la matinada del dimarts 2 d'abril, s'han penjat 2 solidaris al tunel de la rovira a barcelona, que portaven una pancarta amb el lema " solidaritat amb el militant antifeixista" i convocan a la propera concentracio del dimarts 9 d'abril a la ciutat de la justicia.
mes informacio www.niunpasenrera.weebly.com
Sindicat Terrassa