Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: corrupció i poder : mitjans i manipulació
Universitats catalanes potenciant l'extensió del cinisme i la hipocresia política
24 mar 2013
La Xarxa Vives d'Universitats (XVU) és una associació de 21 universitats dels Països Catalans, la qual organitza la 'Lliga de debat Xarxa Vives' on s'obtenen crèdits d'assignatura i premis amb pressupost econòmic.
lligadebat_upf.gif
El concurs-competició dura quatre dies, quan diferents equips d'estudiants universitaris debaten públicament sobre un tema d'actualitat social i política.

L'ingredient imprescindible és la capacitat de defensar una postura de forma convincent sense importar el què en realitat pensa l'orador. El tema d'enguany és "El dret a l’assistència sanitària ha de ser universal?", però el més curiós és que en l'edició anterior es va debatre sobre la falta de qualitat democràtica exposada pel moviment dels Indignats, i això en aquesta farsa acadèmica on concursa la futura "crema" de la classe política.

No us perdeu els videos de la gent que fa carrera per "vendre la moto" del què calgui a la "opinió pública".
Mira també:
https://www.youtube.com/watch?v=rSXugcKIuXs
https://debatuniversitari.wordpress.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Universitats catalanes potenciant l'extensió del cinisme i la hipocresia política
25 mar 2013
"Universitats catalanes potenciant l'extensió del cinisme i la hipocresia política"

Ostres? sí? de veritat? com pot ser? me'n faig creus, mai hagués imaginat que una institució de l'estat reproduís els valors dominants, i menys en els temps que corren de profunda consciència revolucionària i de politització de la societat...
Re: Universitats catalanes potenciant l'extensió del cinisme i la hipocresia política
25 mar 2013
Doctor Ironia, no t'adones de què hi ha coses que et poden semblar molt evidents, però no semblen transcendents si no se'n fa difussió. Tothom pot veure el rei nu, però cal dir-ho en veu alta.

Molta gent ja sabíem que la casa reial serveix de tapadora per molts negocis de la seva família, però això no és un tema de preocupació si no se'n fa més i més ressò.

El mateix passa doncs amb la corrupció moral d'aquestes universitats, que encara que ho vulguin naturalitzar, cal manifestar el què és.
M'importen una merda els toros
25 mar 2013
Un descregut defensant apassionadament una idea sense importar-li:

https://www.youtube.com/watch?v=4FS_JU0iNZg
Re: Universitats catalanes potenciant l'extensió del cinisme i la hipocresia política
25 mar 2013
Acrata, això tindria sentit si estiguessim parlant d'una carta a un mitjà de comunicació del règim, a la secció d'opinió, on la majoria de la gent que ho llegeix són els "indiferents", quan no algun acòlit del règim.

Però a indymedia... ganes de pentinar el gat.
Sindicato Sindicat