Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Què celebrem? Els benecifis d’Agbar o els talls de subministrament?
22 mar 2013
Ahir un petit grup autònom va decidir deixar clar qui són els responsables de la crisi de l'aigua. Aquests venedors d'un bé bàsic com és l'aigua no van trigar en silenciar l'acció i amagar una realitat expressada als seus murs y sòls.
Davant l'ofensiva capitalista que pretén espoliar al poble del que és seu, continuem resistint i denunciant: L'AIGUA ÉS VIDA, NO ÉS UN NEGOCI.
IMG-20130322-WA0000.jpg
Des del 1993, les Nacions Unides i tots els estats membres, ens obliguen a “celebrar” el Dia Mundial de l’Aigua. I diem que ens obliguen perquè institucionalment és així, ningú no ens n’ha demanat l’opinió ni ens han explicat realment què és el què celebrem…

Des d’aleshores, les principals companyies privades de gestió de l’aigua, amb Agbar al capdavant a casa nostra i amb Acciona mirant de ficar-hi cullerada, no han parat d’aprofitar el bombo institucional per fer propaganda pels seus interessos, amb un discurs hipòcrita, contradictori amb la seva manera de fer i replet d’ideologia capitalista a favor de la mercantilització d’una necessitat humana.

Què celebrem realment aquest dia? Els 311 milions d’€uros de beneficis que la companyia va arreplegar l’any 2010, venent l’aigua de la nostra pluja amb infraestructures pagades amb els nostres impostos? O els 69.000 expedients de tall de subministre de l’any 2011? Us podeu imaginar tota una ciutat com Badalona sense subministre d’aigua, mentre els accionistes d’Agbar juguen al golf?

Reivindiquem aquest dia! Ja que ens han imposat aquesta data, fem-la nostra i denunciem els abusos que es cometen a la nostra ciutat! Desposseïm-los de la seva respectabilitat i lluitem perquè l’aigua sigui realment un bé comú, i no una mercaderia subjecte a l’oferta i la demanda!



El Dia Mundial de l’Aigua, no celebrem res! Lluitem!

L’aigua, com la vida, no és una mercaderia!
IMG-20130322-WA0001.jpg
IMG-20130322-WA0002.jpg

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa