Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Judici 3 anys e presó per defensar-se dels feixistes ? Solidaritat Antifeixisme Combatiu
21 mar 2013
El proper dimarts 9 d'abril jutjaran al company i militant antifeixista acusat d'agredir a feixistes d'UNC-33 a la manifestació de l'11 de setembre de 2008. Li demanen 3 anys de presó i milers d'euros.
CARTEL~1.JPG

SOLIDARITAT AMB EL MILITANT ANTIFEIXISTA ACUSAT D’AGRESSIÓ A MEMBRES D’UNITAT NACIONAL CATALANA

Arrel de la manifestació de l’onze de setembre del 2008 un company va ser detingut acusat d'agressió amb danys a dos feixistes d' Unitat Nacional Catalana (33), grup identitari xenòfob de Catalunya. El proper 9 d’abril a les 10:30 es celebrarà el judici a la ciutat de la justícia amb una petició fiscal de 3 any de presó i 5400 euros d'indemnització.
Si som culpables d'alguna cosa és de no empassar-nos la demagògia dels partits polítics que s’omplen la boca de tolerància amb discursos moralistes i alhora redacten lleis racistes, xenòfobes i antisocials seguint el joc dels lobbys neo-feixistes.
Si som culpables d'alguna cosa és de plantar cara a les organitzacions feixistes e identitàries que actuen amb impunitat contra els i les treballadores immigrades, joves antifeixistes, gent sense sostre o qualsevol altre persona, emparades pels sistemes judicial i policial.
Si som culpables d'alguna cosa és d’enfrontar-nos als que ens intenten separar segons el lloc d’origen, opció sexual o classe social, ja sigui en nom de Catalunya o d’Espanya.
Si som culpables d'alguna cosa és de crear xarxes de suport mutu, d' intentar crear noves formes de vida, amb l' autogestió, la desobediència i l'enfrontament amb un sistema polític i econòmic que ens reprimeix i oprimeix cada vegada més.
Si som culpables d'alguna cosa és de mostrar el que tapen el mass-mierda, intentant que no triomfi la ignorància que fa que els discursos xenòfobs i populistes siguen socialment acceptats i políticament utilitzats. Culpabilitzar a les persones immigrades, als més pobres, és de ments tancades i estúpides allunyades de la realitat.
Si som culpables d’alguna cosa és de ser pobres, precàries, estudiants, treballadors aturades, dones, indigents, moroses….
Si som culpables d'alguna cosa és d' estar fartes d’aquesta pau imposada pels que dominen, que no dubten en la util•lizació de la força contra la població, quan els cal preservar els seus interessos.
Si som culpables d’alguna cosa és de defensar-nos de la violència policial, de la seva xuleria i de la seva prepotència.
En una justícia creada pels rics; tots els i les pobres som delinqüents.

COM LA JUSTICIA AMPARA EL FEIXISME, FOC AL FEIXISME I A LA JUSTICIA
CONCENTRACIÓ DE SUPORT ANTIFEIXISTA
DIMARTS 9 D’ABRIL A LES 9:30H A LA CIUTAT DE LA JUSTICIA

This work is in the public domain
Sindicat