Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Endavant renovem el web
17 mar 2013
Des d’Endavant (OSAN) hem realitzat un complet redisseny del nostre espai web amb l’objectiu d’oferir una eina més actual, dinàmica i útil, on s’han inclòs millores tant en la navegació com en l’organització i estructura dels continguts.
web_endavant-300x282.jpg
En el nou disseny trobem a la barra de navegació l’apartat “Notícies” on apareixen totes aquelles notícies relacionades amb l’activitat política d’Endavant, aquestes estan diferenciades per notícies locals i notícies nacionals. A l’apartat “Comunicació” hi trobem articles d’opinió, vídeos, comunicats i documents de l’organització. Tot seguit, l’apartat “Publicacions” és l’espai on anirem penjant les diferents publicacions que anem editant, tasca de la qual esperem poder-vos presentar novetats en breu. Després trobem una pàgina amb “Enllaços” de diferents organitzacions polítiques, sindicals, culturals… i per acabar l’”Agenda”, on podem veure els diferents actes que realitza la organització.

En aquest nou disseny també trobareu els enllaços a diferents xarxes socials en les que tenim presencia, com Twitter, Facebook, You Tube i Issuu.

El redisseny respon a una voluntat d’aprofundir en el treball de comunicació de l’organització, tal com es va aprovar en la passada Assemblea Nacional. Explicar les nostres propostes i activitats ha de servir perquè el conjunt de l’esquerra independentista aconsegueixi créixer i arribar a més gent.
Mira també:
http://www.endavant.org/endavant-renovem-el-web/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Endavant renovem el web
18 mar 2013
pos vale
Re: Endavant renovem el web
18 mar 2013
i a qui l'importa aixó?! i després censuren determinats comunicats per qüestions de seguretat! i aquesta xorrada què? no hauria de ser censurada també?
Re: Endavant renovem el web
18 mar 2013
Guau, guau, guau.... Grrrrrrrrr, grrrrrrr, guau, guau, guau, guau...

Llevo una rabia dentro mucho más grande que yo..., aunque lo de "xipi" no es rabia ni es ná. ¿Arrebato infantil...?
Re: Endavant renovem el web
18 mar 2013
estoy super contento
Re: Endavant renovem el web
18 mar 2013
Era una provocació posada a huevo, importa tant com això: http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/464345/index.php , a diferència potser que Endavant és una organització política i maldecap només una editorial
Re: Endavant renovem el web
18 mar 2013
Que el bosc indepe no ens impedeixi veure l'arbr€ ben $olid d€l$ conv€rg€nt$...
Re: Endavant renovem el web
18 mar 2013
Jo estic aprenent Dreamweaber a marxes forçades per poder re-dissenyar la web de l'entitat de muntanya a la qual pertanyo. Potser quan ho faci ho publicaré i linkejaré ací... Total, el muntanyisme NO té res a veure amb les lluites socials. A "diferència" d'aquesta secta de nens de papà d'Endavant que té a veure amb les lluites socials una puta merda putrefacta.
Re: Endavant renovem el web
19 mar 2013
"maldecap només una editorial"
Y le parece poco...
Re: Endavant renovem el web
19 mar 2013
trobo a faltar lloc on trobar els enllaços dels webs/blogs de les assemblees locals.
Sindicato Sindicat