Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[COS] La justícia dona la raó a un treballador de l'Ajuntament de Pedreguer, acomiadat de forma improcedent
15 mar 2013

Informem que recentment s'ha resolt el cas del treballador, i afiliat de la COS, que va ser acomiadat per l'Ajuntament de Pedreguer, ara fa un any i que finalment el jutjat ens ha donat la raó.
antonicostadimisio.jpg
Per a qui no conega el cas, es tracta d'un ex-treballador del Rastre de Pedreguer, que va ser acomiadat per defensar els seus drets laborals, per demanar que es corregira una situació en la qual s'estaven realitzant jornades de nou hores enlloc de les set que marcava el contracte. Però davant aquesta situació, el regidor de Serveis Municipals, Contractació, Comerç, Indústria i Turisme de l'Ajuntament de Pedreguer, Antoni Costa (Bloc Nacionalista Valencià) va acomplir les seues amenaces i va acomiadar al treballador per no acceptar les condicions que ell pretenia.


Denunciem públicament l'actitud del regidor Costa, així com la del seu partit, Bloc Nacionalista Valencià, pel comunicat que van fer públic en el seu moment, i que s'ha demostrat que mentien. El comunicat del Bloc, esperpèntic de principi a fi, ens acusava de mentir, negant la situació que ells havien creat i afirmant que no s'acomiadava ningun treballador sinó que 'se li acabava el contracte'. Però després d'uns mesos, han acabat reconeixent davant d'un jutge que la temporalitat del contracte era un frau, que es tractava d'un acomiadament improcedent, reconeixent per tant, que van ser ells els que van mentir en el seu comunicat.

Així, denunciem l'actitud de cacic del regidor Costa; les continues amenaces als treballadors, de les quals el cas que ens ocupa només és un exemple, la utilització del pàrquing del cementeri com a espai logístic habitual de la seua empresa privada, les continues decisions en la seua tasca de regidor passant per damunt del sentit comú i dels criteris professionals... Pensem que el conjunt d'accions del regidor Antoni Costa són inadmissibles i més en un govern que s'auto-anomena 'progressista', i per tant, ha de dimitir.
Mira també:
http://sindicatcos.cat/index.php?option=com_k2&view=item&id=1948:la-just%C3%ADcia-dona-la-ra%C3%B3-a-un-treballador-de-lajuntam

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [COS] La justícia dona la raó a un treballador de l'Ajuntament de Pedreguer, acomiadat de forma improcedent
15 mar 2013
Aquí teniu l'enllaç de l'assemblea territorial de la COS- La Marina:

http://www.facebook.con/CoordinadoraObreraSindical.LaMarina
Sindicat Terrassa